Moje teorie je takova, ze me chtej preprodat na bodyshop a nauctovat zakosovi treba 250k a me spadne ten drobek. Protoze interni projekty rozhodne jsou.
Pro firmu co jsem měl to potěšení tam být zaměstnaný něco vyvíjela externí firma, ale pro ni to dělala jiná firma a ta si na to najala externí řešitele. Údajně to probíhalo tak, že když se zaplatilo firmě co s námi měla smlouvu, tak ta si ty peníze uložila na nějaké úročené konto a po nějakém čase z toho konta něco málo zaplatila těm co na tom skutečně dělali. A podle toho ta spolupráce dopadala. Tak když jsme zase něco potřebovali, tak jsme se obrátili přímo na ty řešitele a prostředníky jsme vynechali. Možná v nové práci získáš užitečné kontakty co se ti v budoucnu hodí.
Já jsem jeden čas pracoval v Praze, sehnal jsem si tam solidní ubytování, známý měl prázdný kvartýr, byl rád, že tam bude bydlet někdo, kdo mu zaplatí náklady a o kom si mohl myslet že (
po špatných zkušenostech s předchozím ubytovaným) mu ho snad nevybydlí. Dojížděl jsem z jednoho konce Prahy na druhý konec, dvakrát jsem přestupoval a jedna cesta mi trvala půl druhé hodiny, takže celkem tři hodiny denně na cestě. Nějakou dobu se to vydržet dá.