Zkušenosti s BSC PRAHA někdo?

junior developer

Zkušenosti s BSC PRAHA někdo?
« kdy: 04. 02. 2018, 20:14:52 »
Rád bych se hlásil jako junior developer v jazyce Java do BSC PRAHA. Byl tam někdo? Jak to tam probíhá? Je to dobrý zaměstnavatel? Bude to moje druhé zaměstnání, ani nevím, kolik si mám říct.

Davidk

Re:Zkušenosti s BSC PRAHA někdo?
« Odpověď #1 kdy: 04. 02. 2018, 22:19:04 »
Byl sem tam pred casem na pohovoru (cca rok zpet), na jinou pozici. Pohovor asi normalka, delaj fakt pro hodne bank, zneli seriozne, na otazku kolik chci sem rekl ze 50 do zacatku a nejak to akceptovali (pani se me ptala uz do telefonu “at pripadne netravine cas zbytecne” coz hodnotim kladne), kancly ok z toho co sem videl

exBSC

Re:Zkušenosti s BSC PRAHA někdo?
« Odpověď #2 kdy: 05. 02. 2018, 10:02:14 »
Pracoval jsem u nich dva roky. Je to dobrá firma, žádné velké korporátní prostředí a s tím spojené buzerace (jako chození na přesnou hodinu nebo nějaký dress-code). Lidé jsou tam přátelští, třeba pan ředitel a s nikým jsem tam problém neměl. Samozřejmě zaměření na bankovnictví nemusí  vyhovovat každému, ale je to určitě dobrá zkušenost. Nějaké velké benefity až tak očekávat nemůžeš, kurz angličtiny nebo ruštiny, případně nějaké školení občas.
Ohledně pohovoru, čekej že dostaneš něco naprogramovat v Javě (možná backend, možná něco jiného), nezapomeň tam napsat unit testy a mít tam Javadocy a případně komentáře.