Haha, ja mam dva stare flip founy Nokia a drzim se jich jak kliste. Vejdou se totiz do kapsy (i oba najednou) jeste s dalsim bordelem a nemaji dotykovy display, krome toho umi akorat telefonovat a maji kalendar s blbnikem. Na prenaseni mam netbook a na cesty jeste mensi netbook - jsem si ted koupil Eee PC 901 za 25€. Je mensi, nez jsem si predstavoval. Az se na tom ponekud blbe pise, tak by me zajimalo, jak se pise na tehlech uplne mrnavych hrackach. Vali se mi tu stary Psion, respektive klon a na tom se psalo docela blbe. Je to moc titerne, jeste horsi nez to 901.
Jarda na sebe něco prásknul, to vidím prvně (v takovym rozsahu) :-) To víš, musíš si najít tu hranici, kdy je pro Tebe důležitější pohodlný psaní nebo velikost. S těma telefonama skoro až souhlasím, i když sám mám matla(i)foun. Mít pohodlnej přístup do emailu a k internetu u mě zatím vítězí nad čistou funkčností jako mobilní telefon (česky: internet = pro mě víc, než stará 3310).
Mě se taky líbí tyhle hračky, ale z cenových důvodů jsem co se přenosnosti týče zakořenil (skončil) u Toshiba AC100. Neváží to nic, je to už 10" (do kapsy nEEE), má to v sobě ARM, jede na tom Arch a vydrží to na baterku něco mezi 3 a 5 hodinama. Za 500 od jednoho z kolegů tady na Root.cz
Kdyby někdo nabídnul za zajímavou cenu (do litru) něco podobně přenosnýho (max. 10") neobvyklýho, poslouchám :-) Docela bych taky bral starej Palm na tužkový baterky. Ale to jen ze zvědavosti a sběratelských důvodů, takže za nějakou směšnou částku. Nerad investuju moc do věcí, který jsou mi pak k ničemu (a že už jich mám
).