kandidata na prezidenta ja osobne vidim totiz jenom jednoho a to je Zeman. To ostatni je sbirka tragedu a prospecharu.
Brusel, potazmo prazska kavarna sice dodaly a zasponzorovaly uhlazeneho, decentniho akademika, vitace immigrantu, bez jakychkoliv politickych zkusenosti, bez nazoru, s nulovym charisma, zato s velmi flexibilni pateri- tak jak to EU ma rada, ale na takovou to loutku skoci jen uplny retarda.
A Zeman tedy neni traged? Haha, dovol, abych se zasmal. Zeman ve funkci neudelal nic dobreho, ostatne to neni v popisu jeho funkce, tam je akorat potrasani pravicemi. Udelal akorat mnoho zleho, coz take presahuje popis jeho funkce. To je lepsi ten uhlazeny akademik, ktery drzi hubu.
Kdesi kdosi napsal ze Zeman je kandidatem lidu, zatimco Drahous je kandidatem medii.
Ten clovek zretelne ma vlci mlhu. Zeman za celou dobu delal akorat vulgarni sebereklamu pro pristi volby. Hlavnim tematem byly utoky na uprchliky a doporuceni jejich strileni na hranicich. Kdyby mu slo o lid, obul by se napriklad do exekutorske mafie, ktera pro lid, na rozdil od uprchliku, predstavuje akutni problem. Jiste, vulgarni lid, jehoz vetsina se navzajem oslovuje "vole", uprednostni vulgarniho prezidenta, protoze jim pripada, ze je to stejny vul jako oni sami.
Tohle musi prokouknout i 5tilety dite.
Anebo snad nekdo uveri tomu ze se 1ho dne chemik akademik probudil, protahl se a rekl: vida, brzy bude na Hrade volno, co kdybych zkusil byt prezidentem? A v tom kde se vzaly tu se vzaly najednou se zacly sypat cisi miliony na kampan a nez se akademik poradne rozkoukal bylo Cesko polepene billboardy s novym "zachrancem demokracie".....
Tak kde se ty miliony vzaly, si muzes dohledat zde:
https://www.jiridrahos.cz/prispejte/ . Az tam najdes ty podezrele castky z Bruselu, tak dej vedet. Pri te prilezitosti se podivej i na financovani Ovara, jestli tam nema neco z Ciny a Ruska.
Rad bych pripomel stare ceske prislovi:
Koho chleba jís, toho písen zpivej.
Tak Ovar chleba neji, ten akorat chlasta.
Pokud jde o Topolanka, cekal bych ze budes mit vetsi rozhled.
Topolankovo kumpan kterej v podstate vsechno vzal na sebe a dostal za to 5let natvrdo sedi v base, a rozhodne se mu tam nechce zustat.
V jeho situaci ma ale uz jen 1 moznost, totiz prezidentskou milost.
Pokud bys nechapal souvislosti, dohledej si neco o slavne Klausovo amnestii 
2+2 si uz pak urcite dohromady das.
O duvod vic ho nikdy nikam nevolit, tuhle kampan uz ale stejne prosral. Porad ale nevidim, jak ma byt nasazeni Topolanka " zoufale zmatený krok levicových liberálů".
Lepsi, nez mit za prezidenta hulvat a ozralu, by bylo prezidentskou funkci uplne zrusit, potrasani pravicemi by prevzal predseda vlady z o zabavu by se delegacim mohl postarat hradni kasparek, jehoz vunkci by mohl zastat treba Ctveracek.
A k tomu poslednimu odstavci:
Pokud nás vedení Evropské unie bude vydírat žalobami kvůli nepřijímání nelegálních migrantů a vyhrožovat pozastavením beztak málo významných hlasovacích práv, anebo vyhrožovat pokutami a následným omezováním beztak málo produktivních evropských dotací, nezbude nám nakonec nic jiného, než Evropskou unii opustit. Dokud je čas.Tak CR podepsala jiste mezinarodni zavazky, mezi ktere patri pomoc uprchlikum. Ty zavazky ani nemusi vyplyvat z clenstvi EU. Rozdeleni uprchliku podle nejakeho klice na zaklade moznosti jednotlivych zemi mi pripada jako jedine logicke reseni. Urcite takovym neni nechat uprchliky na krku Recku, ktere je v EU v nejvetsim svrabu a na tolik uprchliku nema moznosti.
To vydirani zrovna nechapu. Jestlize CR chce z EU zdimat dotace (a ty prevadet vselijakym betonarskym loby), tak logicky ty dotace budou kraceny o castku na ziveni uprchliku, kteri by pripadli na CR, v nektere jine zemi. V tom nevidim zadne vydirani. To bys mohl rikat, ze kdyz nekomu krati mzdu, protoze neplati alimenty, tak ho vydiraji.
Odchod CR z EU je pak logickym krokem zeme, ktera se chce vyhnout alespon casti svych mezinarodnich zavazku, tedy tech, ktere vyplyvaji z clenstvi v EU. Otazka je, kam potom. Vstoupit do Ruske federace, pokud ovsem Rusaci neucini prvni krok a neposlou tanky s bratrskou pomoci? Tim by ovsem vznikl problem se Slovaky, protoze jsou v ceste a tak by bylo nutno osvobdit i je. A ty, pokud jsi se v Dansku vhodne neozenil, se budes nucen vratit do Svazove republiky Cesko, kde se ti bude libit. Ceske uprchliky totiz na zapade nikdo nebude chtit, i kdyby plakaty "Wanted, dead or alive" s jejich fotkou visely na kazdem druhem kandelabru.
BTW, kdopak ma asi nejvetsi zajem na odchodu CR a Britanie z EU a pokud mozno i dalsim rozpadu? Kdopak podporuje Katalance v oddeleni od Spanelska, kdo plati Marenku Le Pen, ktera je sice blba jak sva chodidla, jak se rika ve francouzstine, ale ucelu vyhovi? Ze by Rusaci, s paranoidnim soudruhem podplukovnikem KGB v cele?
BTW, to, ze ty dotace jsou neproduktivni, je dost mozne minimalne v urcitem poctu pripadu, dost mozna i vetsine pripadu. O pouziti tech dotaci ale rozhoduji nasi politici a za to, jak je pouziji, Brusel opravdu nemuze.