Jací jsou vaši kolegové na projektu či v kanceláři?

milhaus

Re:Jací jsou vaši kolegové na projektu či v kanceláři?
« Odpověď #15 kdy: 17. 12. 2017, 14:01:03 »
u nas se tu zduvodnuje takhle: "proste neco musi hrat, je jedno co, hlavne at hraje." neumim si predstavit, kdyby jsme si tam vsichni pustili hudbu na repraky. fakt volove

takyzažil

« Odpověď #16 kdy: 17. 12. 2017, 14:16:48 »
To je právě vlastnost retardů, že jim nic nevadí. Dělám vývoj proto, že fakt něco tvořím a pokud se potřebuju soustředit, tak potřebuju klid. Ani sluchátka nepoužívám. Tichou hudbu na pozadí mám rád, ale to je fakt potichu a když dělám něco naročnějšího, tak ji vypínám.

V práci jsem to zažil jednou a myslel jsem, že je to nějaký vtip. Ale já byl jediný, komu to vadilo :D

milhaus

« Odpověď #17 kdy: 17. 12. 2017, 14:20:19 »
To jsem ja taky jediny :D. Ale jako moc narocni prace se u nas nedela, to bude asi tim.

takyzažil

« Odpověď #18 kdy: 17. 12. 2017, 14:34:55 »
Tyhle se akorát uměli vymlouvat, proč nic nefunguje. Takže asi také nic moc náročného a ta muzika byla jejich jediná práce ;D

okiogmeio

« Odpověď #19 kdy: 17. 12. 2017, 22:50:31 »
Když je v kanclu ticho, tak mě někdo vynadá, jaktože nic nehraje... Většinou tam jsme 2-3, hlasitost tak, aby to sotva bylo slyšet.

Hhdjdj

« Odpověď #20 kdy: 18. 12. 2017, 00:29:53 »
Hudbu na hlas ktoru vsetci pocuju maju len lopaty a retardi

buddy

« Odpověď #21 kdy: 18. 12. 2017, 06:58:26 »
Buďte rádi za to co máte, já mám v kanclu toho největšího kokota v celým kraji (jo byl tam o desítky let dříve než já). Co na tom že ve svým předdůchodovým věku má technických znalostí na rozdávání a zdraví bych mu moh závidět.
Jeho sociální stránka je nejhorší možná. Rozepisovat se nebudu, ani psycholožka to nepobrala (ne, není to ta z komiksu, a ano, patrně z něj mám psychyckou poruchu, jako naivní člověk toužící po klidu, míru a lásce jsem to prostě psychicky neustál).

jpu

« Odpověď #22 kdy: 18. 12. 2017, 07:55:26 »
Když je v kanclu ticho, tak mě někdo vynadá, jaktože nic nehraje... Většinou tam jsme 2-3, hlasitost tak, aby to sotva bylo slyšet.
tvoji kolegovia nepoznaju nieco take ako sluchadla?

okiogmeio

« Odpověď #23 kdy: 18. 12. 2017, 08:29:47 »
A proč mít hlavu omotanou drátem a pořád je sundávat/nasazovat, když se spolu potřebujeme bavit, telefonovat, někam zajít a všem vyhovuje stejná tichá hudba na pozadí?

« Odpověď #24 kdy: 18. 12. 2017, 08:54:30 »
A proč mít hlavu omotanou drátem a pořád je sundávat/nasazovat, když se spolu potřebujeme bavit, telefonovat, někam zajít a všem vyhovuje stejná tichá hudba na pozadí?

Pokud se všichni _doopravdy_ shodnete, tak proč ne?

Výhodou sluchátek zase je, že nejen pouštějí hudbu, ale i tlumí okolí.

Prostě záleží na preferencích. 

jpu

« Odpověď #25 kdy: 18. 12. 2017, 09:34:07 »
Pokial to nikomu neprekaza, tak preco nie. Ale pustat si hudbu aj napriek tomu, ze to niekomu prekaza, to uz je za hranicou tolerancie

Podnikatel

« Odpověď #26 kdy: 18. 12. 2017, 11:26:36 »
Podle toho, jak jste všichni nespokojení se svými kolegy a prostředím v práci - Proč se na takovou práci všchni nevyserete a nezačnete podnikat sami?

Stěžovat si umí každý, pokud u toho zůstanete, budete dál sát cycky v korporátu, mlaskat u toho a při tom nadávat jak je všechno na hovno. S takovou jste bezcharakterní nuly a novodobí otroci.

anonym

« Odpověď #27 kdy: 18. 12. 2017, 11:35:24 »
Podle toho, jak jste všichni nespokojení se svými kolegy a prostředím v práci - Proč se na takovou práci všchni nevyserete a nezačnete podnikat sami?

Stěžovat si umí každý, pokud u toho zůstanete, budete dál sát cycky v korporátu, mlaskat u toho a při tom nadávat jak je všechno na hovno. S takovou jste bezcharakterní nuly a novodobí otroci.

Hlavně ten co na něj masturbuje kolega by se měl už sbalit a jít jinam. :D

Já si myslím, že to tu píšou hlavně mladí nezkušení lidi. Starý kozák z korporátu si tady určitě nestěžuje.

takpozor

« Odpověď #28 kdy: 18. 12. 2017, 11:39:27 »

Nuly jsou hlavně podnikatelé, kteří pak lezou těm korporacím do zadku, protože jinak by mohli po pár měsících zavřít. To jsou úplně stejné nuly jak lemplové, kteří pracují přímo tam.

Podnikatel, který si nedikutuje přesně podle sebe, je na tom úplně stejně jako zaměstnanec.

Frantaaa

« Odpověď #29 kdy: 18. 12. 2017, 12:12:21 »

To chce bluetooth sluchadla. Napr. Sony MDR 1000, pripadne ich nasledovnici (srry, skryte reklama spokojneho pouzivatela). Naparujes si ich zaroven aj na PC (music kanal) aj mobil (voice kanal), dotknes sa sluchadla a mas zvukovy kontakt s vonkajsim svetom, bez ich skladania. Noise cancelling+, integrovany mikrofon na telefonaty. Idealne pre open office. Za to vsetko si vsak da Sony aj pekne zaplatit (~300EUR).