Co nosíte v batohu ?

Knipl

Re:Co nosíte v batohu ?
« Odpověď #90 kdy: 27. 06. 2018, 19:30:47 »
Zda se ze jsem nasel, to je organizer na drobnosti co hledam:

Tomáš Roll

« Odpověď #91 kdy: 27. 06. 2018, 20:18:55 »
Ja mam dotaz. Pouziva nekdo v batohu nejaky dodatecny prihradkovy organizer ? Neco na styl fotobatohu kde vevnitr muzu pres zdrhovadla ruzne naranzovat prihradky pro objektivy, fotak, blesk atd. Pro mne rozeneho bordelare by se to naramne hodilo a vyznamne skratilo dobu hledani blbosti po batohu  8)

Přímo organizér ne, přijde mi, že to zbytečně zvyšuje objem a hmotnost. Nejsem vyloženě gramhonič (to bych nesměl nosit tolik věcí), ale přijde mi to jako něco navíc. Spíš tedy věci rozložím do jednotlivých kapes batohu a něco do pytlíků z GME/TME (někdo zná jako dýleráky), případně někdy používám něco jako penál.

treter

« Odpověď #92 kdy: 27. 06. 2018, 22:44:02 »
Programátoři a počítačová paka ... normální člověk má jednu nabíječku v práci a jedu doma ... co v těch orgnizérech máte????

PostH|pst3r

« Odpověď #93 kdy: 27. 10. 2018, 17:11:33 »
Pro digitalni nomady je pecka tenhle organizer:

https://9to5toys.com/2018/10/25/bentostack-charge-brings-qi-power/

Je modularni takze si muzete urcit kolik "poschodi" potrebujete. Vrchni je zaroven wireless powebanka. Pro Applisty must have a neni to ani drahe.

K tomu pro letosni podzim doporucuji jeste Ritubag 15.3, prave je v akci.
https://www.riut.co.uk/collections/anti-theft-backpack/products/anti-theft-laptop-backpack-riutbag-r15-3

Tonas

« Odpověď #94 kdy: 27. 10. 2018, 20:56:55 »
Svačinu

lwf

« Odpověď #95 kdy: 27. 10. 2018, 20:59:05 »
Macbook air 11", powerbanka, lightning kabel, REFLEX (casopis), zdibec hashe, blok+propiska, plastenka, cerny bryle, svycarak (nuz, nuzky, plochy aj krizovy sroubovak a samo vyvrtka) :P

agent

« Odpověď #96 kdy: 28. 10. 2018, 00:17:43 »
Notebook, blok s propiskou, šroubovák s bity, igelitku, deštník, sluchátka (špunty)

žochár

« Odpověď #97 kdy: 28. 10. 2018, 00:22:51 »
Obed.

Nemam vetrak ve vlasech

« Odpověď #98 kdy: 28. 10. 2018, 00:28:12 »
veceri

Nemam vetrak ve vlasech

« Odpověď #99 kdy: 28. 10. 2018, 00:28:51 »
a samozrejme zakusek (lahvac)

Nemam vetrak ve vlasech

« Odpověď #100 kdy: 28. 10. 2018, 01:50:55 »
a pak neco na dobru noc tzn rumaka. Decentniho 1980.

Krabathorr

« Odpověď #101 kdy: 28. 10. 2018, 02:31:08 »
- pracovni notebook (velky) + zdroj
- soukromy notebook (maly)
- nabijeci kabel USB A -> USB C
- mini USB kabel
- 220V kabel ke kazetaku/holicimu strojku (v mem pripade k powerbance)
- USB flash, modem, seriak, wifi, HUB, ctecku SD/miniSD/mikroSD
- wifi to ethernet prevodnik (opacna vec, nez AP)
- multimetr, kus dratu, pajka 12V, butan, plynova pajka, cin, kalafuna
- tuzka, nejaky papir (aktualne nepouzite volebni listky), izolacka
- RJ45 kabel
- kurtnu
- vodu na piti
- nouzovou zasobu sri-rachy pro pripad chilli-abstaku

Gajdosh

« Odpověď #102 kdy: 28. 10. 2018, 08:17:41 »
Trochu hipsterčina ale ináč praktický je Bellroy

Yarda

« Odpověď #103 kdy: 28. 10. 2018, 08:54:44 »
Já nosím batoh už pěkných pár let, protože mi to doktor doporučil místo tašky přes rameno, Vystřídal jsem už víc batohů jak postupně odcházely.
Jako předposlední jsem měl (celkem dva po sobě) SU 005 od Bagmastera, ale asi je přestali vyrábět. Teď mám nějaký co jsem ho koupil v nějaké akci v kauflandu. Má na sobě odznáček se švýcarským křížem a je výjimečně trvanlivý. Ty batohy si cením, že mají vepředu kapsičku na klíče (tam jsem už musel měnit zip, jinak je všechno původní), po stranách kapsličky na mobil a futrál na brejle (všechno zazipované) a pak další kapsy a kapsičky, třeba na kapesní nůž a propisku, Ještě by výrobci měli vymyslet nějakou kapsičku přístupnou zvenku, kde bych mohl nosit skládací paraple, když začne pršet, abych ho nemusel lovit ve velké kapse na dně.

Občas mám problém (ale jen zřídka kdy, naposled tady
https://goo.gl/maps/aLhDxtR7xMw
sekuriťák chtěl, abych si batohl odložil, nezajímalo ho, že tam nosím i peníze a všechny doklady a že mu ho předložím k prohlédnutí, až budu odcházet,tak jsem odpověděl, že když tam nemůže být můj batoh, nemusím tam být ani já, popojel jsem do baubau, kde jim můj batoh nevadil a nakoupil tam.

Digi

« Odpověď #104 kdy: 28. 10. 2018, 10:09:18 »
Trochu hipsterčina ale ináč praktický je Bellroy

Jo, jen trochu hipsteřina  ::)

Nejlepší batoh co jsem měl byl http://www8.hp.com/cz/cs/products/oas/product-detail.html?oid=18163777
Vydržel celou vysokou stylem notas, jídlo, pití, někdy LANKA s kámošema, to byl narvanej k prasknutí. Furt drží, nic se na něm nepokazilo, neurvalo...