Toggle navigation
Fórum Root.cz
Domů
Nápověda
Vyhledávání
Přihlásit
Registrovat
Fórum Root.cz
Hlavní témata
Windows a jiné systémy
Android - SSH X forwarding
« předchozí
další »
+
Tisk
Stran: [
1
]
4 Odpovědí
2129 Zhlédnutí
ZAJDAN
2 092
«
kdy:
28. 11. 2017, 09:04:23 »
Ahoj, nemate tip na ssh app pro Androida, kde je mozne pouzit
-X
forwarding?
díky
IP zaznamenána
Vesele, vesele do továrny dělník běží...vesele, vesele do továrny jde. Vesele se usmívá když mu soustruh zazpívá...vesele, vesele do továrny jde. Vesele si poskočí když se soustruh roztočí ...vesele, vesele do továrny jde.
Reklama
Sten
Re:Android - SSH X forwarding
«
Odpověď #1 kdy:
28. 11. 2017, 10:02:44 »
Kterýkoliv SSH klient, stačí forwardovat port 6000+číslo displeje (typicky 0) a na druhé straně správně nastavit proměnnou
DISPLAY
. Nezapomeňte také na Androidu nainstalovat a spustit X server.
IP zaznamenána
ZAJDAN
2 092
«
Odpověď #2 kdy:
28. 11. 2017, 14:17:59 »
ne to neni pravda proto jsem se ptal..
treba JuiceSSH port forward neumí(free verze)
IP zaznamenána
Vesele, vesele do továrny dělník běží...vesele, vesele do továrny jde. Vesele se usmívá když mu soustruh zazpívá...vesele, vesele do továrny jde. Vesele si poskočí když se soustruh roztočí ...vesele, vesele do továrny jde.
ZAJDAN
2 092
«
Odpověď #3 kdy:
28. 11. 2017, 15:35:51 »
zkusil jsem connectBoot a tam to presmerovani je, tak jsem nainstaloval na android Xserver a v connectBootu zkusil presmerovat port 6000
zatim bez uspechu, ale jdu jeste laborovat
IP zaznamenána
ZAJDAN
2 092
«
Odpověď #4 kdy:
29. 11. 2017, 13:21:11 »
zkusil jsem dle tohoto postupu:
https://bbs.linuxdistrocommunity.com/discussion/1188/x11-forward-to-your-phone-tablet
ale vraci mi to
Can't open display: :1
IP zaznamenána
Reklama
+
Tisk
Stran: [
1
]
« předchozí
další »
Fórum Root.cz
Hlavní témata
Windows a jiné systémy