Všechno kolem mě musí šlapat, proto jsem neměl problém řídit velké projekty v bankách. Takže peníze kolem mě musí být dobře využity. Když mi řeknou, že to prostě nestojí moc a nemusím to řešit, tak OK. Obecně mě na projektu zajímá každá koruna, i když jsem jen vývojář.
Notebook se na Javu nepoužívá. Nevím, co děláš ty, ale já nebudu čekat na pomalý počítač. Ono pracovní stanice se nejmenuje pracovní jan tak pro nic za nic, že jo.
To asi budu, no
Proto se ptám na zkušenosti lidí, kteří to dělají a zjistit tak, jestli by to pro mě bylo. Teoreticky určitě.
Ja mam do prace pristup cez VPN. Robim na stroji, ktory mam normalne na stole v robote. Nie je to "workstation deluxe TM", ale klasicke kancelarske pc s trochu lepsimi parametrami. Ale nepracujem pre banku.
Co sa tyka vyvoja v banke, tak tam nemusia byt taki zhovievavi.(Zrejme to tiez zavisi od banky k banke, neviem) Uz som pocul veci, ze tam sedeli dvaja pri kancelarskom stole pre jedneho a nemali internet, leda intranet s nejakymi vecami stiahnutymi offline. Byvaju paranoidni a clovek sa im necuduje.
Myslim, ze na vyvoj v jave staci aj notebook, pokial clovek nie je memory leak-ova lopata a nekupi si repasovane ibm T60 (ako je na root.cz folklor) ale nieco so sucasnymi parametrami. Mam 16 GB RAM, SSD disk, Haswell i7, notebook nemenovanej znamej znacky a nestazujem si.