ma to OLED displej, jde konfigurovat parametry "spalovani"...
Wow! Je ten display aspon HD, s 16 milionama barev? Je dotykovy? Ma to GUI s dlazickama?
Mozna vam to prijde jako prehanane, ale nemyslim si. Sam to nemam, ale vim, ze existuji unverzalni "gripy" na kterych lze nastavit vykon (zalezi jaky atomizer pouzijete, jake spiralky, jaky eliquid [mozna v necem kecam, je to z druhe ruky]), tepelny management, videt stav nabiti baterky, odpor spiralky, cas atp. Vse je to IMO uzitecne. Je to podobne jako s fotakem - taky by jeden mohl mit digitalni zrcadlovku bez displaye na tele nebo v hledacku. Ale neni duvod to nemit - prinasi to moznosti, ktere vyrazne usnadnuji pouzivani, zlepsuji vysledek, zkracuji praci. Videt nahled fotky, historgram, hodnoty ruznych nastaveni (expozice, uzaverka, clona, iso) - kdyz jsem cetl, jak se driv slozite muselo merit svetlo ci resit vyvazeni bile a nyni si ja noob jen nastavim foceni do raw a vetsinu za me udela automatika (expozici lze pak bez ztrat ladit pri "vyvolavani", ale i tam je vetsinou vysledek automatiky velice dobry a nemusim ani nic stelovat rucne).