Macbook se probouzí při otevření víka(i po `pmset lidwake 0`)

macík

Re:Macbook se probouzí při otevření víka(i po `pmset lidwake 0`)
« Odpověď #15 kdy: 06. 09. 2017, 15:33:17 »
jde mi o všechny věci uvedené (deterministické uspání manuálně po příkazu ; po otevření neprobouzet, po zavření neuspávat).
A k tomu větráku si to zase překroutil: nevadí  mi hluk větráku (při těch "idle" 2000rpm  není téměř slyšet, takže na to si nestěžuji), ale vadí mi že běží permanentně, i přestože to není potřeba (1: teplota VŠECH senzorů pod 36°C a výkon 4W), tudíž  díky neustálemu běhu se ta mechanická část opotřebovává a zanáší prachem více, než kdyby běžel jen když je to potřeba.

shemale

« Odpověď #16 kdy: 06. 09. 2017, 16:13:54 »
prosím admina Root.cz, aby zablokoval Macíkovi účet... Troll mistr co mu všechno vadí

David1234

« Odpověď #17 kdy: 06. 09. 2017, 16:16:54 »
Macíku, chtěl jsem si koupit Macbook AIR, ale po tom co tu každý den čtu jaké máš problémy, tak od toho raději možná upustím :)

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 06. 09. 2017, 17:11:36 »
Přehrávám na něm hudbu, má skvělé reproduktory.

Wow, Apple uz dokazal integrovat do notebooku padesatilitrove tripasmove bedny?

A k tomu větráku si to zase překroutil: nevadí  mi hluk větráku (při těch "idle" 2000rpm  není téměř slyšet, takže na to si nestěžuji), ale vadí mi že běží permanentně, i přestože to není potřeba (1: teplota VŠECH senzorů pod 36°C a výkon 4W), tudíž  díky neustálemu běhu se ta mechanická část opotřebovává a zanáší prachem více, než kdyby běžel jen když je to potřeba.

No, pod tech 36°C to ma proto, ze ty vetraky porad bezi.