Kde koupit bitcoin online ?

bitcoin1

Kde koupit bitcoin online ?
« kdy: 22. 08. 2017, 11:47:37 »
Ahoj,
chtel bych si koupit trochu bitcoinu jen tak na hrani tak za 2-5k, kde to udělat online s platbou kartou, doporučte směnárnu s dobrým kurzem. Díky Bit

Jantar

Re:Kde koupit bitcoin online ?
« Odpověď #1 kdy: 22. 08. 2017, 11:57:59 »
coinbase.com

Fantomas

« Odpověď #2 kdy: 22. 08. 2017, 12:02:07 »
Ja pouzivam kraken.com
S tou kartou nevim, daj se jim poslat usd a eur (a mozna dalsi meny, ale czk ne). Ja posilam eur z fio a airbank, coz je za par supu a druhej den je tam mam pripsany.

Trupik

« Odpověď #3 kdy: 22. 08. 2017, 12:02:20 »
Ahoj,
chtel bych si koupit trochu bitcoinu jen tak na hrani tak za 2-5k, kde to udělat online s platbou kartou, doporučte směnárnu s dobrým kurzem. Díky Bit
Kto má trochu rozumu, nepredá Ti bitcoin na kartu, ani cez paypal.

Lama

« Odpověď #4 kdy: 22. 08. 2017, 12:23:20 »
Toto by mě taky zajímalo, někdo doporučuje https://simplecoin.cz/, někdo zas kraken, asi je to jedno.

bitcoin1

« Odpověď #5 kdy: 22. 08. 2017, 12:45:43 »
Jsem trochu zmaten mužete poradit ?
Udělal jsem si peneženku na blockchain.info, do emailu jsem dostal Wallet ID, ale když toto ID peneženky zadám na do pole "Adresa vaší peněženky" na SimpleCoin tak mi to tvrdí, že adresa je uvedena chybně, zkoušel to s pomlčkama i bez nich, musí se nějak čekat po registraci peneženky než se to nějak propíšek to toho globálního blockchainu ? Nebo co je špatně ?
Díky Bit

bitcoin1

« Odpověď #6 kdy: 22. 08. 2017, 13:01:14 »
Tak už vím, wallet ID není adresa bitcoin peneženky.
Ještě se zeptam u bitcoinu ta adrese peneženky je napevno svázána se službou ? Tedy když mám teď na zkoušeku blockchain.info tak nemohu tu peneženku přenést jine, že ? Resp. mohu si udělat službu jinde, získat novou peněženku a peníze přeposlat na novou adresu peneženky, je to tak ? Díky Bit.

Sten

« Odpověď #7 kdy: 22. 08. 2017, 13:40:34 »
Toto by mě taky zajímalo, někdo doporučuje https://simplecoin.cz/, někdo zas kraken, asi je to jedno.

Simple Coin je velmi rychlý, takže dostanete kurz, který vidíte ve chvíli, kdy posíláte peníze. Na Kraken musíte poslat peníze předem a kurz se mezitím může změnit, ale je levnější.

Ještě se zeptam u bitcoinu ta adrese peneženky je napevno svázána se službou ? Tedy když mám teď na zkoušeku blockchain.info tak nemohu tu peneženku přenést jine, že ? Resp. mohu si udělat službu jinde, získat novou peněženku a peníze přeposlat na novou adresu peneženky, je to tak ? Díky Bit.

To záleží na peněžence. Mnoho peněženek včetně Blockchain.info podporuje BIP 44/49 (fráze 12 až 24 slov), pak jde bez přeposílání změnit peněženku za jinou, která to také podporuje. Otázka je, jak bezpečně se budete cítit, že soukromý klíč vaší peněženky znal (zná? smazal to?) i Blockchain, který už nepoužíváte, ale jde to.

Karel

« Odpověď #8 kdy: 22. 08. 2017, 14:34:17 »
Já třeba peněženku vygeneroval vlastní, qt bitcon ... normálně stahneš na bitcoin.com a vyzkoušel jsem třeba burzu Kraken. Na burzách si můžeš vytvořit další peněženky v různých cryptoměnách, které ti budou sloužit k obchodování. Dlouhodobě asi lepší si peníze přesunout na soukromou bezpečnou peněženku (nicméně platíš nějaké to transaction fee, u BTC tuším 0.001). Nicméně větší objemy BTC se obchodují jinde. Dobrá informace o mincích a marketech, kde se obchodují v jakém objemu a ceně je třeba tohle:
https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin/

robotron

« Odpověď #9 kdy: 22. 08. 2017, 17:12:21 »
Ja nedavno 2x pouzil SimpleCoin pro prevod CZK->BTC, nejmensi mozny mnozstvi, coz bylo tesne pod 2kKc. Vsechno probehlo v poradku.

nimit

« Odpověď #10 kdy: 22. 08. 2017, 17:33:56 »

https://www.freecoin.cz  drží kurz 4 hodiny, při extrémní změně osobní dohoda

« Odpověď #11 kdy: 22. 08. 2017, 18:42:58 »
jen tak na hrani
Není větší zábava hodit klíče do kanálu?

Sozo

« Odpověď #12 kdy: 22. 08. 2017, 19:47:23 »
Taky mám výbornou zkušenost z www.freecoin.cz odesílají ihned a lepší kurz než u konkurence za mě spokojenost

Milfaus

« Odpověď #13 kdy: 23. 08. 2017, 02:02:32 »

Lama

« Odpověď #14 kdy: 23. 08. 2017, 14:52:44 »
jen tak na hrani
Není větší zábava hodit klíče do kanálu?

Neni. Lepší je proinvestovat životní úspory a pak s holym zadkem sjíždět holoz skálu..  ;)