Já tam zrovna dělám. Z mého projektového spektra u jednoho velkého zákazníka z prostředí banky:
Testeři manuální a tech. znalosti tomu odpovídající
Projekty z funkčního hlediska nic moc
Lidi občas dobří, nebojí se ale nabrat i na juniorní pozici antropoložky atp., prostě zákazník platí za hlavu
Jak už někdo psal, tak nějaké zábavné akce málo, co si nedomluvíš s kolegama, to nemáš. Jen Vánoce a na jaře Allstaff meeting na Šumavě přes noc - ten je vcelku fajn.
V Praze openspace s managerama, chybí mi nějaká ta "zábava v kanclu"
DRESS CODE! (košile, kalhoty, společenská obuv) To mi osobně vadí dost, v Praze na tom dost pendlujou. Není to úplně
striktní, občas se nachomýtne metalista, ale kdo nedodržuje, vyslouží si kyselé ksichty managerů.
Kariérní růst - na to zapomeňte, viděl jsem juniora co se snažil, byl dobrý, dokonce po 2 letech teamlead a management to v potaz nebral - oni raději budou platit antropoložku, která drží hubu a krok, než aby juniorovi s prokazatelnými výsledky dali skokem mediorní plat, ať jim nezdrhne. Přidají, až když vidí, že se jim to začíná rozpadat.
Homeoffice někteří mají celý týden, běžná je docházka 3x týdně. Nejsou píchačky, prac. doba je flexibilní. Stresy kvůli lidem nejsou, v tomhle to ujde.