student: jojo, jedna baba povidala.... povesti zemi ceskych...
k veci: co se tyce algoritmu, a zakladniho programovani, "za me" se od zakladu ucila java. ted co jsem se bavil s jednou docentkou, se na bc. studiu zacina spise na c/c++. vse docela OK, zaklady dobre...
u banske mi trosku vadilo (tedy alespon u bc studia a za mych let - ted je to pry mnohem lepsi) ze sis vicemene nevybral vsechny predmety, ale vetsina ti byla naservirovana tak jak byl naplanovany studijni plan - ale jak rikam, ted je vetsi volnost v tom "tvorit si svoji lajnu"
par sit tam je, ale projit se daji. pruchodnost pro ty co se snazi a umi je dobra.
u bakalare se ted snazi brat duraz na to aby jsi mel vice praxe, tzn podporuji te v tom ze misto psani bakalarky mas moznost jit nekam na praxi (tusim ze katedra ivt ma nejake vybrane firmy a s nima smlouvy) a pak jednoduse sepises posudek co jsi delal a jaky to melo smysl, druhy posudek sepise zamestnavatel... myslim ze krok kupredu, pac bakalarka samotna je stejne k nicemu - jako bc, titul :-)
jinak si myslim, ze fei je dobra volba, s porovnanim ostatnich fakultami je na tom celekm dobre, i studijni referentka pani Geleticova je vyborna pani, cokoliv, kdekoliv, jakykoliv problem, snazi se to s usmevem vyresit...
samosebou se tam najdou idioti, kteri ti znechuti studium predmetem, ktery je povinny, stoji za prd, je nezajimavy(minimalne pro me treba byl), ale da se to prejit...
takze - ja za sebe a ze svych zkusenosti doporucuji...