Urcite, code igniter nie je dokonaly, urcite ma svoje chyby. Na pekne URL bez index.php je naozaj potrebny htacces. Toto ovsem nepovazujem za prekazku. Pre moje potreby postacoval a okrem modifikacie nastaveni som nemusel prakticky nijako upravovat vlastny kod frameworku.
Nette je dobry framework ale od jeho pouzitia ma odpradilo prave to, ze som studoval dokumentaciu, pozeral fora a celkovy cas na malu demo webovu aplikaciu bol omnoho dlhsi ako pri code igniter frameworku. Skratka code igniter sa mi pacil pre jeho jednoduchost a hlavne pre to, ze sa mi zdal zo vsetkych beznych frameworkov najintuitivnejsi. Samozrejme, urcite su miesta, kde sa jeho pouzitie neoplati, ale rozhodne by som pre niektore male projekty nepisal vlastne riesenie ale pouzil by som prave code igniter. Berte to prosim ako nazor, nie ako vseobecnu pravdu :-)
Samozrejme autor dotazu by si mal zvolit framework podla svojho uvazenia, podla poziadaviek a podla rozsahu projektu. Neexistuje univerzalna odpoved, ktory framework je najlepsi. Kazdy ma svoje pre a proti, zavisi od preferencii programatora, ktory ho bude pouzivat a od poziadaviek na projekt.