No tragédie. V principu firmy a zejména korporáty tyhlety sardinkové Open Space budují ze stejného důvodu jako měl Baťa ten prosklený výtah: Nedůvěřují zaměstnancům. Když jsou všichni nacpaní za sklem stačí projít okolo a máš přehled, co kdo dělá. Do minuty si taky můžeš zaměstnance vzít na kobereček nebo ho přemluvit na přesčas. Navíc zaměstnanci se v tomto prostředí přirozeně kontrolují mezi sebou. Firma co dovolí malé kanceláře třeba po čtyřech lidech nebo ještě lépe alespoň částečný home office má absolutně jiný náhled na zaměstnance a zejména důvěru v ně, nebo je taky zoufalá z nedostatku pracovních sil a sahá k maximu aby někoho získala.
Moje zkušenosti s open-space pochází z firmy HP, Vyskočilova, Praha, oddělení IT podpory.
Není pravda, že by se zvyšovala produktivita a "zaměstnanci se v tomto prostředí přirozeně kontrolují mezi sebou".
1. Většinou bylo jedno co kdo na PC dělal, někdo koukal na filmy, byl tam jeden děda, co furt smažil pasians ve Widlích. Občas se předem ohlásila kontrola nějakých papalášů a oznámilo se předem, aby si nikdo "nezpříjemňoval" pracovní dobu. Byly tam i experti, co si nasadili sluchátka, ale zapomněli zastrčit konektor do PC, takže si pak film přehrávali na reprácích a ještě s pocitem, že sluchátka nějak špatně hrajou, zvyšovali volume. Rozhodně jsem si nevšiml, že by si někdo na někoho sledoval a pak si stěžoval, protože nikdo neměl svědomí tak čisté, aby mohl hodit kamenem.
2. Diskuzní kroužky. Někdo nadhodí téma, následně se otočí třetina židlí a začne běžet disputace na nejrůznější témata z oblasti politiky, sportu, konzumních zkušeností, atd.
3. Hluk v pozadí. Nejenom vybavování, ale třeba když kolega někomu telefonuje a zvedne hlas, tak všichni zpozorněli a čekali co bude, bylo tam pár méně splachovacích kolegů, někteří se dokázali docela nasrat. Sice můžete s mobilem zalézt někam do kóje, ale když máte na stole pevnou linku, tak se do kóje leze dost blbě.
Osobně mi je open-space celkem ukradený, ale je to něco, co v praxi nefunguje tak, jak si kravaťáci představují.