Lidi z rootu mi NIKDY !! s ničím nepomohli. Jenom ze mě dělali neschopného jedince,kterej neumí ani zapnout počítač.
Hm, zneuznany genius s tezkym zivotem na okraji spolecnosti samych namyslenych blbcu.
Proboha, nemohl by tuhle blbou diskusi uz nekdo zamknout?
Spíše to vidím tak, že mu vadí, když lidé přehnaně sebevědomě a arogantně mluví negativně o věci, které ani nerozumí a on ano a ví, že podávají špatné nebo i lživé informace.
Nikdo tě nenutí diskuzi číst. Já čekám, jestli LWN nebo "Zaujimave" naváží na můj příspěvek, ve kterém jsem se v rámci možností snažil odpovědět na otázku.
Hele ale on ma pravdu me tady kdyz to vezmu vseho sudy taky nikdo nikdy nepomohl chce to byt asi min povyseny nad ostatnimi.
Nebudu tvrdit, že je místní komunita bez chyb. V tomhle vlákně ale ten povýšený tón IMO plyne z něčeho trochu jiného. Jantar tady hodil další příspěvek ve stejném duchu, který se tu +- kritizuje od začátku vlákna. Napřed neověřitelné osobní zkušenosti (nebo lži) a pak útok.
Diskutovat o chybách místní komunity má smysl, ale ne jako protiútok proti kritice Arboletu (opravdu si ten příspěvek nedokážu intepretovat jinak). To k ničemu kloudnému nepovede.
Za profil bych ho nenapadal, asi si ho nechtěl nechat locknout, jako se to stalo mě. Taky jsem po pár příspěvkách musel začít psát zase z guesta, protože "přístup odepřen".
Pokud si všimneš, mě ta povýšenost vadí také a spoustě lidí "zvenku" obecně (nemluvím o tom, co se napsalo jen zde, nebo v předchozím vlákně). Dřív, než jsem se vůbec dostal do Arba jsem sem psal jen jednou s nějakým problémem. Asi ano, byl pro vyšší úroveň znalostí hloupý, ale stejně jsem dostal jen výsměch nic víc, ani hloupý odkaz. Já bych viděl příčinu v tom, že lidé z rootu (a nejen tady, abychom to zase nevyostřovali zbytečně proti jedné skupině) jsou např. dobří ve svém oborou a věci co jim přijdou samozřejmé očekavají se samozřejmostí i u ostatních. Jenže ono to tak nefunguje, každý má hlavu na něco jiného a když přijdu někam pro radu, logicky to bude na místo, kde vědí více než já ale zároveň doufám/očekávám, že se nebudou povyšovat, protože já to neznám. A i když to bude asi voda na mlýn, tak tohle je to jisté specifikum podpory Arba, co si lidé chválí. Je profesionální a zároveň lidská. Ale máš pravdu, žádná komunita není bez chyb, samozřejmě že ani ta Arba ne. V každé jsou lidé