Studium na Unicorn College

Lukass

Studium na Unicorn College
« kdy: 03. 07. 2017, 08:31:04 »
Zajímal by mě Váš názor na Unicorn College, obor Infomační technologie. Kam byste tuto školu zařadili vzhledem k ostatním školám?

zboj

• 1 507
    • Zobrazit profil
Re:Studium na Unicorn College
« Odpověď #1 kdy: 03. 07. 2017, 09:31:12 »
Zajímal by mě Váš názor na Unicorn College, obor Infomační technologie. Kam byste tuto školu zařadili vzhledem k ostatním školám?
To není konkurence k VŠ, je zaměřená čistě prakticky. Kdo chce studovat IT s minimem teorie, aby pak dělal pro korporát, může nad ní uvažovat, ale plnohodnotné vzdělání nedá.

čumil

« Odpověď #2 kdy: 03. 07. 2017, 10:31:55 »
Vtip, tam bych jí zařadil

pistelak

« Odpověď #3 kdy: 03. 07. 2017, 10:39:26 »

Do ztraceného času.

Pako

« Odpověď #4 kdy: 03. 07. 2017, 10:55:42 »
Podíval jsem se na jejich učební plány, mají to na webu hezky rozepsané... je to - a to nemyslím jako nějakou urážku - takové prakticky zaměřené učiliště, něco jako operátor obráběcích strojů jenomže o programování. Myslím že mnozí co tu nadávají na to že vysoké školy jsou k ničemu protože neučí praktické instantně použitelné věci by si "hodnotné" studium představovali nějak takhle.

Meh

« Odpověď #5 kdy: 04. 07. 2017, 16:15:49 »
Bez jQuery stahovane z cloudflare.com nefunguje ani odkaz na studijni obory, tudiz predpokladam, ze prinejmensim v oborech Programator reklamnich systemu a Moderni smirovani na webu skola poskytne dobre zaklady.

trr

« Odpověď #6 kdy: 06. 07. 2017, 20:49:59 »
Podíval jsem se na jejich učební plány, mají to na webu hezky rozepsané... je to - a to nemyslím jako nějakou urážku - takové prakticky zaměřené učiliště, něco jako operátor obráběcích strojů jenomže o programování. Myslím že mnozí co tu nadávají na to že vysoké školy jsou k ničemu protože neučí praktické instantně použitelné věci by si "hodnotné" studium představovali nějak takhle.

No koukal jsem na to a to co se tam učí ve třech letech se vměstná tak do jednoho semestru na veřejné VŠ.
S člověkem bez praxe s tím, že má vystudovanou jen Unicorn College a nic jiného s tím bych neztrácel čas ani na první kolo pohovoru.
Je to ztráta času i peněz.
Učí se tam řemeslo, nic víc. Je to s prominutím továrna na monkey coders.

zboj

• 1 507
    • Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 06. 07. 2017, 21:54:34 »

No koukal jsem na to a to co se tam učí ve třech letech se vměstná tak do jednoho semestru na veřejné VŠ.
S člověkem bez praxe s tím, že má vystudovanou jen Unicorn College a nic jiného s tím bych neztrácel čas ani na první kolo pohovoru.
Je to ztráta času i peněz.
Ano, ale i takoví jsou na trhu potřební.

Lama

« Odpověď #8 kdy: 07. 07. 2017, 19:05:42 »
Jinými slovy je to v podstatě to, po čem tu kdysi volal M. Prymek a kvůli čemu su tu vedl mnohastrankovy flamewar.

Radovan.

« Odpověď #9 kdy: 08. 07. 2017, 06:56:34 »
Jenom si musí dobře promyslet co budou dělat po padesátce :-D

Kiwi

« Odpověď #10 kdy: 08. 07. 2017, 10:13:03 »
Jenom si musí dobře promyslet co budou dělat po padesátce :-D
Spíš po pětatřicítce.

unicorn

« Odpověď #11 kdy: 08. 07. 2017, 10:39:43 »
Jinými slovy je to v podstatě to, po čem tu kdysi volal M. Prymek a kvůli čemu su tu vedl mnohastrankovy flamewar.

Mirek není žádný blbec a tohle rozhodně netvrdil. Podstatné bylo, že dnes se učí blbosti, které vůbec nepoužiješ a na nich se trénuje. Tak není žádný důvod, proč se neučit něco stejně náročného, jen z IT a na tom trénovat. Plno věcí z IT je dnes daleko náročnějších než běžné zkoušky z matiky, které se jen tupě naučíš.

JS

« Odpověď #12 kdy: 10. 07. 2017, 07:02:29 »
Plno věcí z IT je dnes daleko náročnějších než běžné zkoušky z matiky, které se jen tupě naučíš.

Jelikoz jsem na to tema s Prymkem polemizoval, tak ze zvedavosti: Muzes uvest nejaky priklad narocnych veci z IT, v porovnani s "beznymi zkouskami" z matematiky? Jen abych mel predstavu, co se mysli tim "narocny".

,,,

« Odpověď #13 kdy: 10. 07. 2017, 18:01:39 »

Mirek není žádný blbec a tohle rozhodně netvrdil. Podstatné bylo, že dnes se učí blbosti, které vůbec nepoužiješ a na nich se trénuje. Tak není žádný důvod, proč se neučit něco stejně náročného, jen z IT a na tom trénovat. Plno věcí z IT je dnes daleko náročnějších než běžné zkoušky z matiky, které se jen tupě naučíš.

To asi tezko, kdyz ta teorie pod IT je bud selskej rozum nebo prave ta matematika.

trr

« Odpověď #14 kdy: 10. 07. 2017, 21:18:45 »
Plno věcí z IT je dnes daleko náročnějších než běžné zkoušky z matiky, které se jen tupě naučíš.

To mě zajímá.
Pokračuj prosím. Které věci z IT jsou složitější než matematika?