Proc pritahuji lidi, kteri nic nevedi?

baron

Proc pritahuji lidi, kteri nic nevedi?
« kdy: 22. 06. 2017, 20:18:03 »
Vsude, kde jsem pracoval, nikdo ze zamestnancu nebyl nicim vyjimecnej. Ja tomu nerozumim, vsichni kolegove dolezali, protoze kdyz jse neco zeptali, tak jsem odpovedel a neverili vlastnim ocim. Najdu takovou firmu, kde budou lidi schopni?

Re:Proc pritahuji lidi, kteri nic nevedi?
« Odpověď #1 kdy: 22. 06. 2017, 20:31:18 »
Vsude, kde jsem pracoval, nikdo ze zamestnancu nebyl nicim vyjimecnej. Ja tomu nerozumim, vsichni kolegove dolezali, protoze kdyz jse neco zeptali, tak jsem odpovedel a neverili vlastnim ocim. Najdu takovou firmu, kde budou lidi schopni?

Držím palec, javamane!

Ach

« Odpověď #2 kdy: 22. 06. 2017, 20:53:24 »
Inteligentný človek by takéto kraviny neriešil na root.cz

Tomas2

• 310
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 22. 06. 2017, 20:58:12 »
a co když vyjímeční byli, jen ty jsi ten neschopnej egocentrista, který vidí jen sebe? No ofense, rád hledám prve chybu u sebe.

Livan

« Odpověď #4 kdy: 22. 06. 2017, 21:14:06 »
Inteligentný človek by takéto kraviny neriešil na root.cz
+1

zboj

• 1 507
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 22. 06. 2017, 21:51:12 »
Určitě se ptali na gramatiku, ne? Když máš kolegy, co poslouchají očima, tak je možné všechno. S největší pravděpodobností jsi ale ty sám zaostalý nevzdělaný troll.