Uživatel Ivan Nový

@

Uživatel Ivan Nový
« kdy: 11. 05. 2017, 13:20:08 »
Tento uživatel zničí svými pseudofilozofickými slinty kdejaké téma. Po dlouhodobém pozorování se domnívám, že se jedná o psychicky narušeného jedince, tipuji příslušníka nějaké ezoterické nebo křesťanské sekty. Na tomto foru se pohybuji kdejací trollové, ale zdaleka nedosahují takové prudivosti a ubohosti jako Ivan Nový. Dokonce i trol javaman je mi milejší než tento člověk. Doporučuji ho všem zcela ignorovat.

Ondra.

Re:Uživatel Ivan Nový
« Odpověď #1 kdy: 11. 05. 2017, 13:32:46 »
Nesikanuj.

@

« Odpověď #2 kdy: 11. 05. 2017, 13:38:13 »
Chci ho šikanovat, protože tady škodí. Pořád mu to někdo říká a on pokračuje dál a dál. 9 z 10 uživatelů na tomto foru si klepe na čelo pokaždé, co nějaký jeho příspěvek čtou.

Ivan Nový, buďto se začni chovat normálně, nebo prostě měj aspoň tu důstojnost že odejdeš diskutovat někam jinam, na www.osud.cz nebo co já vím.

Ivan Nový

« Odpověď #3 kdy: 11. 05. 2017, 13:51:40 »
Chci ho šikanovat, protože tady škodí. Pořád mu to někdo říká a on pokračuje dál a dál. 9 z 10 uživatelů na tomto foru si klepe na čelo pokaždé, co nějaký jeho příspěvek čtou.

Ivan Nový, buďto se začni chovat normálně, nebo prostě měj aspoň tu důstojnost že odejdeš diskutovat někam jinam, na www.osud.cz nebo co já vím.

No jen se nebojte myslet vlastní hlavou a nekoukejte tolik na to, co říkají ostatní, budete šťastnější, uvidíte. V krizových momentech se většina mýlí, protože se utvrzuje v tom, že se nemá čeho bát a navzájem se ukolébává v tom, že se v budoucnosti nic nezmění a vše poplyne stejně poklidným tempem dále. A tak to pak nebývá.

ffsdfgs

« Odpověď #4 kdy: 11. 05. 2017, 13:56:28 »
Lidi tady spise zajimaji Ivanovy odpovedi na tyhle zakladni otazky rootistu zivota a vubec:

1. Pouzivas systemd ?
2. Vim nebo emacs ?
3. Je ubuntu zlo ?
4. Je android zlo ?
5. Mas adblock ?
6. Je lepsi perl nebo python ?

@

« Odpověď #5 kdy: 11. 05. 2017, 14:02:54 »
A že tady na ty tvoje kecy není nikdo zvědavý, na to už jsi vlastní hlavou přišel, pošuku, nebo ještě furt nic?

Ivan Nový

« Odpověď #6 kdy: 11. 05. 2017, 14:06:25 »
Lidi tady spise zajimaji Ivanovy odpovedi na tyhle zakladni otazky rootistu zivota a vubec:

1. Pouzivas systemd ?
2. Vim nebo emacs ?
3. Je ubuntu zlo ?
4. Je android zlo ?
5. Mas adblock ?
6. Je lepsi perl nebo python ?

ad 1. Ano
ad 2. Ani Vim ani Emacs, ale Pycharm, Sublime, více mi vyhovují esteticky
ad 3. Není, rozhodl trh
ad 4. Není, rozhodl trh
ad 5. Nemám, zajímají mě nabídky z oboru, a protože nemám ad block, systém mi nabízí to, co mě zajímá
ad 6. Zabýval jsem se mnoha více či méně obskurními jazyky, Python mám docela rád, Perl neznám, ale nevadí mi ani C, nebo Java

Ubuntu jsem začal používat proto, že lépe kdysi vyhlazoval písmena na notebooku než Windows a už jsem u něho zůstal