Aplikace kopírka pro Windows

thcom

• 149
    • ICQ komunikátor - 968601
    • Zobrazit profil
Aplikace kopírka pro Windows
« kdy: 24. 04. 2017, 11:34:13 »
ahoj, snazim se najit primitivni aplikaci pro Windows 10, dam papir do skenenru, zmacknu knoflik na apliakci a vyleze mi z tiskarny kopie, icopier na win 10 neslape a photocopy uz neexistuje web ke stazeni

diky !
« Poslední změna: 24. 04. 2017, 11:55:15 od Petr Krčmář »

milous

BushMan

Re:Aplikace kopírka pro Windows
« Odpověď #2 kdy: 24. 04. 2017, 12:51:57 »
ahoj, snazim se najit primitivni aplikaci pro Windows 10, dam papir do skenenru, zmacknu knoflik na apliakci a vyleze mi z tiskarny kopie
Tohle umí každá aplikace dodávaná ke scanneru ... zas další co vymýšlí kolo.

BushMan

« Odpověď #3 kdy: 24. 04. 2017, 12:54:18 »
http://www.hamrick.com/support/how-to-guides/how-to-make-a-photocopy.html
Dát dvacet dolarů za program který dělá v podstatě to samé jako ten od výrobce ... .

kk

« Odpověď #4 kdy: 24. 04. 2017, 16:28:18 »
multifunkcni kopirovaci stroje develop a minolta (a jiste i jine) nabizeji funkci remote panel. v zakladu je vypnuta, ale po zapnuti umozni zobrazit v internetovem prohlizeci ovladaci panel stroje. po zmacknuti tlacitka start se udela kopie stejne, jako by uzivatel stal u stroje.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 24. 04. 2017, 20:14:32 »
Tohle umí každá aplikace dodávaná ke scanneru ... zas další co vymýšlí kolo.

Az na to, ze za vetsinu aplikaci dodavanych ke scaneru, by jejich autori zaslouzili par facek a jeste na cestu nakopat do zadeke.

Technik

« Odpověď #6 kdy: 24. 04. 2017, 21:06:27 »
multifunkcni kopirovaci stroje develop a minolta (a jiste i jine) nabizeji funkci remote panel. v zakladu je vypnuta, ale po zapnuti umozni zobrazit v internetovem prohlizeci ovladaci panel stroje. po zmacknuti tlacitka start se udela kopie stejne, jako by uzivatel stal u stroje.
No to mu jistě hodně pomůže, když má zvlášť skener a zvlášť tiskárnu.

zafann

« Odpověď #7 kdy: 24. 04. 2017, 23:29:00 »
Doporučil bych sw iCopy: https://icopy.sourceforge.io/ zkoušel jsem a funguje dobře na Win 10.

Dan

« Odpověď #8 kdy: 25. 04. 2017, 10:34:43 »
řešil jsem podobný problém se starším scanerem jehož aplikace nefungovala na win 10. vyřešil jsem to pomocí icopy (akorát v té době jsem si ji musel sám buildnout pro .net4 protože s .net2 to na early beta verzi win 10 nechodilo), a pak si trochu pohrát s nastavením akcí na stisk tlačítek na scaneru a funguje to dodnes