Pozvánka na prezentaci od Microsoftu v květnu

čtenář

Pozvánka na prezentaci od Microsoftu v květnu
« kdy: 22. 04. 2017, 21:22:46 »
Byl někdo z vás pozvaný Microsoftem na prezentaci v příštím měsíci? Mě se tam nechce, já tam asi netrefím veřejnou dopravou v tý Praze, ale vidina, že dostanu nějaký dárek od nich mě tam táhne. Netuší někdo co to bude?
Kdybych našel někoho, kdo mi dárek dá a bude mu stačit, jen ten pocit, že tam byl, tak bych ho tam poslal místo sebe.
« Poslední změna: 24. 04. 2017, 08:34:42 od Petr Krčmář »

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
Re:pozvánka na prezentaci od Microsoftu v květnu
« Odpověď #1 kdy: 22. 04. 2017, 21:38:00 »
Ano, darek bude. Vsichni dostanou vkusnou upominkovou dlazdicku s logem MS.

ninel

« Odpověď #2 kdy: 22. 04. 2017, 22:35:36 »
2 Korintským 11,14
A není divu, vždyť sám satan se převléká za anděla světla; není tedy nic překvapujícího na tom, že se jeho služebníci převlékají za služebníky spravedlnosti. Jejich konec bude jako jejich skutky!

Tomas2

• 310
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 22. 04. 2017, 22:40:19 »
a kolikátého to bude? Vím třeba o jedné 9. května, ale je jich spousta.

Unknown

« Odpověď #4 kdy: 23. 04. 2017, 12:12:07 »
Darek vetsinou byva pro ucastniky a ne pro pozvane ;-)

Simon

« Odpověď #5 kdy: 23. 04. 2017, 15:32:43 »
To bych šel radši na bohoslužbu jehovistů nebo předváděčku nerezových hrnců od Horsta Fuchse.

Mě se tam nechce, já tam asi netrefím veřejnou dopravou v tý Praze, ale vidina, že dostanu nějaký dárek od nich mě tam táhne.

Tak tohle je přesně cílová skupina Microsoftu – člověk, který si sám neumí ani dojít na záchod, ale ideálně aby měl nějaké rozhodovací pravomoci a mohl rozhazovat peníze daňových poplatníků nebo nějaké větší firmy.

Co proboha čekáš, že dostaneš za úžasný dárek? MS dává „dárky“ až když jim domluvíš nějakou zakázku – třeba nákup spousty zbytečných licencí pro státní správu.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 23. 04. 2017, 15:48:24 »
Co proboha čekáš, že dostaneš za úžasný dárek? MS dává „dárky“ až když jim domluvíš nějakou zakázku – třeba nákup spousty zbytečných licencí pro státní správu.

No, byli kdysi kolegove na necem od MS a dostali tam nejake tluste microsofti PDA.

doom

« Odpověď #7 kdy: 23. 04. 2017, 16:03:31 »
No ak mi preplatis aj letenku a mozem si nechat ten darek tak tam idem. Vdaka kamo.

Kryštof

« Odpověď #8 kdy: 23. 04. 2017, 16:27:24 »
Byl někdo z vás pozvaný Microsoftem na prezentaci v příštím měsíci? Mě se tam nechce, já tam asi netrefím veřejnou dopravou v tý Praze, ale vidina, že dostanu nějaký dárek od nich mě tam táhne. Netuší někdo co to bude?
Kdybych našel někoho, kdo mi dárek dá a bude mu stačit, jen ten pocit, že tam byl, tak bych ho tam poslal místo sebe.
Napiš více, co se bude prezentovat. A kdy.

« Odpověď #9 kdy: 23. 04. 2017, 18:55:34 »
To bych šel radši na bohoslužbu jehovistů nebo předváděčku nerezových hrnců od Horsta Fuchse.

Mě se tam nechce, já tam asi netrefím veřejnou dopravou v tý Praze, ale vidina, že dostanu nějaký dárek od nich mě tam táhne.

Tak tohle je přesně cílová skupina Microsoftu – člověk, který si sám neumí ani dojít na záchod, ale ideálně aby měl nějaké rozhodovací pravomoci a mohl rozhazovat peníze daňových poplatníků nebo nějaké větší firmy.

hochu jenjestli to nebude ještě horší  8) 8)

https://www.online-slovnik.cz/?ignore-diacritic=1&match-type=start&translate-type=cz-en&word=prezentovat

https://www.online-slovnik.cz/?word=d%C3%A1rek&x=0&y=0&translate-type=cz-en&match-type=start&ignore-diacritic=1
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
8) 8) 8)  hoši víc jak 50% těch smajlů jsou v rámci gender equality příslušníci LGBDSM minority  8) 8) 8)
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)