Test scaneru čárových kódů

ZAJDAN

• 2 091
    • Zobrazit profil
Test scaneru čárových kódů
« kdy: 05. 04. 2017, 10:46:00 »
Ahoj,
prave jsem pripoji HONEYWELL Voyager MS 9520 a pokousim se testovat jak funguje.
Zatim bez uspechu (kwrite, libreOffice)...melo by to fungovat v jakemkoliv text editoru ihned po pripojeni do USB?
« Poslední změna: 05. 04. 2017, 11:12:09 od Petr Krčmář »
Vesele, vesele do továrny dělník běží...vesele, vesele do továrny jde. Vesele se usmívá když mu soustruh zazpívá...vesele, vesele do továrny jde. Vesele si poskočí když se soustruh roztočí ...vesele, vesele do továrny jde.

ZAJDAN

• 2 091
    • Zobrazit profil
Re:test scaneru čárových kódů
« Odpověď #1 kdy: 05. 04. 2017, 11:03:32 »
SOLVED:
shame on my...... :(
testoval jsem to na carovych kodech vytistenych v manualu a nevsiml si, ze jde o nastavovaci/konfiguracni kody, tak jsem v zapeti popadl valici se krabice od prodůktů a okamžitě to začlo vypisovat výstup
Vesele, vesele do továrny dělník běží...vesele, vesele do továrny jde. Vesele se usmívá když mu soustruh zazpívá...vesele, vesele do továrny jde. Vesele si poskočí když se soustruh roztočí ...vesele, vesele do továrny jde.

Unknown

Re:test scaneru čárových kódů
« Odpověď #2 kdy: 05. 04. 2017, 11:04:54 »
Konkretni typ neznam, ale jak USB tak PS2 scannery vetsinou simuluji klavesnici, tudiz pokud jste v editoru a kurzor mate spravne umisten (muzete psat) tak by se to tam po nascanovani melo objevovat. Vetsinou se da i nastavit aby to na konci kodu posilalo i nejaky znak (typicky ENTER).