Zajímavé, tohle slyším každou chvílí (od lidí, kteří 6to4 nemají), ale moje 6to4 (nj, UPC) si za ty roky stále nevšimlo, že by mělo být mrtvé a extrémně poruchové 
Teredo poruchové je, o tom žádná, ale o 6to4 bych to neřekl, sám jsem, když jsem ho používal, sotva zaznamenal problémy.
Já ho zkoušel už před lety a problémů zaznamenal spoustu. Může se zdát, že to funguje, když se pohybujete třeba v rámci ČR, kde mají oba konce komunikace k dispozici stejný (a funkční) překladový server. Jak se zkusíte spojit někam dál, je to hodně o štěstí, protože problém bude nejčastěji v nefunkčním překladači na cestě od poptávaného serveru zpět. Schválně, zkuste na 6to4 otevřít záložku „Další IPv6 stránky“ na test-ipv6.com. Já mám teď jedinou chybu u eurobilltracker.com
Ale rád se nechám poučit o jiné (VPS nepočítám mezi jednoduché alternativy, nemluvě o počtu podsítí).
Máte-li 6to4, můžete mít i 6in4 od he.net. Podle mých zkušeností fungují rozhodně spolehlivěji (a to i s aktuálním výletem do Berlína a zpět, který možná ještě někdy odstraní).