Já měl IdeaPad S10-3 a odešla mi wifi, zhruba měsíc od koupě - Debian kartu viděl, vždycky to fungovalo a najednou ze dne na den nic. LEDka nereagovala na vypínač (hádám že určitě HW vypínač, protože ACPI události a podobně vůbec neodesílal, navíc tim šla rozsvěcet opravdu kdykoli, mám dojem že i před bootováním) - hádám že chyba bude ve vypínači nebo někde mezi vypínačem s samotným Broadcom čipem.
Po reklamaci která trvala skoro měsíc jsem se dozvěděl že je to údajně SW chyba způsobená aktualizací Windows 7 (logicky netbook se mi vrátil tak jak jsem ho tam poslal) a že stačí novější verze ovladače. S tím že je to blbost a že se nemůže nic stát jsem se stejně rozhodnul zajet za známým, minimálně abych nevypadal jako lama. Nainstalovali jsme Win7, zkusili jejich super aktuální ovladač (poslali mi odkaz e-mailem) a samozřejmě nic. Po pokusech kdy jsme se i stavěli na hlavu jsme došli k závěru že upgradem biosu nic nezkazíme.....a zkazili (jednalo se BIOS pro S10-3, byl ze stránek lenova). Flashovací utilita pro windows - stačí stisknout tlačítko...chvilku to chroupalo, pak se restartoval a dojeli jsme - jen černá obrazovka a svíticí diody. Přes vánoce jsem ho měl na reklamaci znova a v pátek by snad mel přijít.
Zajímavosti - IdeaPad S10-3 se dělá se snad 4 (!!!) wifi kartami (dvě Broadcom, jedna Atheros a jedna intel) a po procházení jednoho fóra jsme dospěli k tomu, že se kromě Phoenix biosu používá i jinačí bios, bohužel si nemůžu vzpomenout na název. A já čekal že IBM je solidní firma....asi už to opravdu všechno upadá
Ale co jsem slyšel tak S10-2 je na tom dobře. Rozhodně servis.....abych měsíc čekal na vyjádření že blbec jsem já a že se jedná o chybu způsobenou aktualizací windows.....v tom nevidím moc snahy. Nemluvě o tom jak mi to přišlo zpátky, netbook prostě nekdo hodil do krabice a tečka, lítal si tam jak se mu zachtělo