Je to na strašně dlouhé povídání.
Abych to shrnul.
Na internetu se dají vydělat peníze. Dokonce můžeš začít i z čisté nuly. Peníze dělají peníze. V případě začátku od nuly je to reklama. Existuje spoustu společností, programů a firem, které nabízí výdělek. Vše se dělí do skupin (pokud se bavíme obecně) -----> vše souvisí také úzce s kryptoměnama jako je BTC (bitcoin), LTC (litcoin), DOGE....atd.
Můžeš investovat a dostat podíl ze společnosti. Jsou zde ale samozřejmě také rizika. Proto se v tom musí člověk aspoň trochu vyznat. A já v tomhle ty zkušenosti nabral. Vydělávám na internetu a zároveň jsem student.
Můj nápad je prostý.
Naprogramovat stránky pro společnost, které budu vlastníkem (samozřejmě pomocí ostatních, kteří na tom budou mít podíl)
Jednalo by se o stránky, kde by byla možnost se registrovat, přihlásit, poslat peníze a vybrat. Souvisí to tedy i s osobní kanceláří uživatele, který bude mít možnost se podívat na to kolik vložil. (více bych upřesnil potom)
Já bych zařídil výdělek společnosti, nemám s tím problém. Uživatelé by díky této společnosti vydělali, tím pádem i my.
!tohle není sranda! Beru to vážně. Chci jen parťáka, který by mi s tím pomohl a popř. to i udržoval ( po stránce údržby webu)
To jest vše :-) Je to komplikované na vysvětlení a jsem si vědom toho, že tady padne spoustu nevhodných komentářů. Ale to je přece součástí života, vypořádat se s tím a jít kupředu ;-)