Já jsem nepředpokládal, že by ten dotaz byl od vás, takže jsem očekával, že když tazatel něco do dotazu napíše, domnívá se, že to s tématem souvisí. Že vy jste tu souvislost dosud neobjevil, to není jeho ani můj problém.
Tvuj problem je ze neumis z otazky poznat co ma a nema vyznam, logicky se samozrejme stava ze tazatel uvede vice informaci nez ktere souvisi s dotazem...
kdyz uz toto nezvladas, muzes zkusit se orientovat podle otazniku ktery znaci otazku, tedy tazatel polozil 4 otazky:
Co mám ale naintalovat ? Windows 7, pak upgrade na Windows 8, pak upgrade na 8.1 a pak upgrade na Windows 10 ?
Nůžu stáhnout přímo iso Windows 10 ? Pokud ano, jaký mám použít při instalaci KEY?
ani jedna neni o tom jestli muzes upgradovane Windows10 ze stareho pocitace pouzit...
pokud ani to by ti nedoslo, tak se da zamyslet nad tim co psal:
Nyní PC kleklo, koupil jsem tedy nové PCpokud by jsi to zkusil chapat, tak bez uvedeni ze ma zaroven jinde zalohu onoho nainstalovaneho upgradovaneho systemu Windows10, je logicke ze tato instalace uz neexistuje...
Nesplní. Dával jste sem odkaz, tam se tu podmínku dočtete (i když jen formulovanou v obecné řeči a ne v termínech licenčního ujednání).
zadny takovy odkaz od tebe nevidim, vidim jen 2 odkazy od sebe, jeden clanek co to rozebira, druhe primo stranka Microsoftu pro upgrade kde je recena ona podminka "Pokud používáte technologie usnadnění", tedy napr. Lupu...