Spatne a zbytecne standarty je potreba porusovat! 
- Ja mluvil o standardech, nikoli o vlajkach (neboli standartach)
- Spatne a zbytecne standardy mozna je prospesne porusovat, ovsem ja mluvil o pravidlech ceskeho jazyka, coz za spatne a zbytecne standardy rozhodne povazovat nemohu. A jestli mi nekdo namitne, ze taky nepisu spravne, protoze nepouzivam diakritiku, tak mu odpovim, ze momentalne ji nemam k dispozici. To mi ale nebrani v psani spravneho "i" nebo "y".
Prominte, ja jenom zacinam byt alergicky na podobne posty opravujici i, mam tak trochu problem pochopit proc je dulezite umet pravidlo "shoda prisudku s podmetem", jedine co se dozvim bude jake mam na konci sloves psat i, ale k cemu mi to bude? Vzdyt jazyk je tu od toho aby jsme se pomoci neho mohli domluvit z ostanimi. Nekteri lide na jazyk nemaji talent, jini zase cas ktery by mu museli venovat aby ho umeli treba tak jako vy venovali radeji necemu jinemu a diky tomu umi neco jineho... Nikdo nemuze umet vsechno a kazdy neni novinar/jazykovedec atp. aby musel znat vsechna pravidla ceskeho pravopisu.
Stejne tak me vadi lide kteri neustale kritizuji nekoho za to ze nepise s diakritikou, oni proste nemuzou pochopit ze nekdo muze byt nekde v cizine, ze to obcas prece jenom zpusobuje problemy, ze cloveku ktery uz se bez diakritiky naucil psat by dalo docela hodne prace se to preucit, atd. A jeste k tomu kdyz se jim to nelibi, tak misto toho aby trosku potocili s tim koleckem co maji na mysi a textu bez diakritiky si dal nevsimali, zacnou psat dlouhy prispevek o tom jak spatne je citelny text bez diakritiky a najdou se i taci, kteri jenom na zaklade jednoho textu bez diakritiky jsou schopni urcit vysku iq prispevatele.
Jenom bych chtel rict: "Hlavne ze si rozumime"
A omlouvam se za ten off topic.