Zaměstnavatelé s příjemným pracovním prostředím (bez open space)

mam

Tak jsem dospěl k názoru, že jedna z věcí, která mě neuvěřitelně štve a znepříjemňuje mi práci je openspace (vše na 6 lidí), ošklivý pracovní prostředí, který dopadá i na okolní kolegy, žádná firemní pravidla pro hovory, málo zasedaček, klima, špatné osvětlení, pomalé objednávání věcí atd. A tak jsem chtěl poprosit, vy kdo se můžete pochlubit, dejte tipy na firmy, kde nemáte openspace. :)

Osobně mě napadlo pár firem o kterých vím, že ho nemají a mají hezké pracovní prostředí:

ČD Telematika, České Aerolinie

Firmy, které tohle mají a je to tam na pohled ošklivé: Microsoft - Praha, IBM - Brno, Alza, Cleverlance.

javaman ()

Ono je super být v malém kanclu se 3 lidmy. Hlavně když každý má rád jinou teplotu a poslouchá jinou muziku ;D

qwertz

Není lepší neomezený homeofice?  ;D
kolegové, kterým to vyhovuje, ať si pak klidně sedí v openspace.

anonym

V kanclu by měla být pokojová teplota, řekněme že nějakých 21-22° je rozumných. Komu je zima, ať se obleče. Komu je horko, ať se svleče.

javaman ()

V kanclu by měla být pokojová teplota, řekněme že nějakých 21-22° je rozumných. Komu je zima, ať se obleče. Komu je horko, ať se svleče.

Tak to jsi asi nedělal v kanclu. 23 stupňů bylo minimum a 27 úplně běžně. V létě ještě horší. Lepší si to nechat dát do smlouvy, protože s lopatou nehneš.

r443

Zajímavé a užitečné téma, byla by škoda ho zabít offtopicem.. autor by mohl dávat nově přidané názvy společností nahoru do úvodního příspěvku  :)

Velmi nepěkný openspace mají (vše Praha): Okin, Economia, DHL (na Chodově)

Menší a přijatelnější, přesto však openspace: Ignum, VSHosting (ještě v TTC, teď nevím)

Kde to je (nebo bylo) v pohodě: Comsource, Tipsport (Beroun), DHL Express

krak

Seznam.cz - neprijemny openspace + silne omezene homeoffice navrch

mrak

Seznam.cz - neprijemny openspace + silne omezene homeoffice navrch

A co peníze? Slyšel jsem, že je to podprůměr, který se dohání lacinejma gestama.

krak

to nevim

mam

Nemám registraci, takže nahoru naneštěstí už nedopním.

Ještě však doplním, že tip na zaměstnavatele ČD Telematika platí pro pracoviště v Hrdlořezích, v Žižkově Pernerově. Hrozné prostředí mají v Dělnické - Holešovicích a to je tuším dohled a část výstavby optických sítí.

Kanceláře bez open space má mít Národní bezpečnostní úřad na Plzeňské v Praze.

jpu

Re:Zaměstnavatelé s příjemným pracovním prostředím (bez open space)
« Odpověď #10 kdy: 02. 02. 2017, 11:03:31 »
tak zo Sygicu sa stalo infantilne pracovne prostredie :)
https://www.mojandroid.sk/sygic-nove-priestory-exkluzivne-fotografie/#disqus_thread

hlavne ma dostala veta:
Citace
naozaj parádny open-space a miesto, o ktorom sníva väčšina zamestnancov v o niečo „bežnejších firmách“

Franta_

« Odpověď #11 kdy: 02. 02. 2017, 13:55:42 »
https://www.mojandroid.sk/sygic-nove-priestory-exkluzivne-fotografie/#disqus_thread

hlavne ma dostala veta:
Citace
naozaj parádny open-space a miesto, o ktorom sníva väčšina zamestnancov v o niečo „bežnejších firmách“

Do takové "vopičárny" navržené zfetovaným architektem múže jít pracovat leda psychicky narušený člověk...

hu

« Odpověď #12 kdy: 02. 02. 2017, 16:58:41 »

hlavne ma dostala veta:
Citace

Do takové "vopičárny" navržené zfetovaným architektem múže jít pracovat leda psychicky narušený člověk...

Nebo vychovatelka ze školky.

javaman ()

« Odpověď #13 kdy: 02. 02. 2017, 17:11:19 »
Nejlepší je ta nakreslená hrazda. Na tý si hodně zacvičíš ;D

Franta Úhoř

« Odpověď #14 kdy: 05. 02. 2017, 11:10:10 »
CGI - obrovsky openspace v Praze, minimum tak po 10 lidech, je tam ale i jeden dlouhý snad 50m. Pracovní místa oddělena vysokými přepážkami, takže se nemusíš čumět na lidi proti tobě. Homeoffice dle vlastního uvážení, běžně 3x do týdne.

O2 - z doslechu škaredý openspace.