Ruský CPU Bajkal

jpu

Re:Ruský CPU Bajkal
« Odpověď #240 kdy: 16. 01. 2017, 07:50:44 »
a teraz tym trpis, ze ste sa nemali dobre, lebo vas nechceli v KSC. Inac mna si oznacil za cloveka siriaceho propagandu. Len mna nikto neplati a propagandu nesirim. Rusko mam rad? Ja mam neutralny postoj k Rusku, len ma seru ti zakomplexovani tupci, ktori tvrdia, ze zle zle Rusko, zaostale, krachujuca ekonomika, diktatura, risa zla a za vsetko moze Putin.

Aha. Jakym zpusobem clovek, ktery nikdy neusiloval o clenstvi v KSC, ktery naopak byl rozhodnut, ze se mu vyhne, asi trpi tim, ze ho nechteli v KSC? Ja o clenstvi nikdy nestal, takze jsem se nikdy neinformoval. Ale ke konci jim byl kazdy dobry, tak predpokladam, ze i pres mou nevymachanou hubu by mne vzali. Ale co bych tam, proboha, delal???

Ty mi pripominas jednoho americkeho Cecha, ktery mi podsouval, ze muj odpor k USA prameni z toho, ze me tam nechteli prijmout. Podotykam, ze jsem tam nikdy nebyl, netouzim po tom USA navstivit a ani nahodou tam nechci zit. Nikdy me to ani nenapadlo. S klidem jednou natahnu backory bez toho, ze bych kdy USA navstivil. Az nebudu vedet, co s penezi, na svete je mnoho mist, ktera jsem take nenavstivil.
pisal si, ze socik si nastastie nezazil, a potom pises, ze si o ich clenstvo nestal. trpis rozdvojenou osobnostou? A kde vsade si bol Jardo, povedz nam teda, ked si taky informovany o roznych krajinach, ktore si ani nenavstivil a jedine si si precital na wiki, podobne ako sme sa bavili o vitaminoch (vid. aj zvasty o predavkovani vitaminom C)

mmm

« Odpověď #241 kdy: 16. 01. 2017, 09:21:44 »
Uznávám, že ta zpráva není ověřitelná. Ale, že ruské rušičky radarů fungují se potvrdilo několikrát. Například ten incident kdy izraelský systém patriot nedokázal sestřelit ruský dron. Nejsem odborník, ale předpokládám, že je k tomu třeba moderní elektronika.

Tak s tim, kolik Izrael vrazi do vyzbroje a vyvoje zbranovych systemu, at uz penez vlastnich nebo americkych, jestli nekdo ma moderni elektroniku, tak to urcite je Izrael. Akorat ze oni se tim, na rozdil od vas, nevytahuji, protoze nechteji, aby kdo vedel, co umi a maji. Vzpomente treba na Dimonu, kde pod nosem kontrol vyrabely material pro jaderne zbrane, ktere oficialne dodnes nemaji. Ostatne treba Britove take hned nevytroubili do sveta, ze dokazi cracknout kod enigmy. Bych se nedivil, kdyby Izraelci nechali Rusaky spat na vavrinech, jak maji dobry dron, aby jim to jednou mohli sestrelit po tuctech.

Podle vás Izrael vystřelil několik (amerických) raket patriot na ruský dron a záměrně netrefil aby předstíral neschopnost. Pak kdo je tady konspirátor.

Tomáš Roll

« Odpověď #242 kdy: 16. 01. 2017, 11:13:43 »
Rudí noci touží po rudém Bajkalu. Tak ať si ho koupí, určitě jich jsou ruské webshopy plné.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #243 kdy: 16. 01. 2017, 11:19:57 »
pisal si, ze socik si nastastie nezazil, a potom pises, ze si o ich clenstvo nestal. trpis rozdvojenou osobnostou? A kde vsade si bol Jardo, povedz nam teda, ked si taky informovany o roznych krajinach, ktore si ani nenavstivil a jedine si si precital na wiki, podobne ako sme sa bavili o vitaminoch (vid. aj zvasty o predavkovani vitaminom C)

Ty budes asi mit nejakou zavaznou poruchu porozumneni psanemu textu, ze jo. Pokud tedy vysvetleni neni takove, ze jsi vlastne Rusky placeny troll, co se naucil slovensky nekde v kurzy a pise sem odnekud ze Stalingradu, pricemz dostava zvlastni priplatky za psani ve slovenskem jazyce.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #244 kdy: 16. 01. 2017, 11:22:16 »
Podle vás Izrael vystřelil několik (amerických) raket patriot na ruský dron a záměrně netrefil aby předstíral neschopnost. Pak kdo je tady konspirátor.

Podle me nic. Pouze podotykam, ze obcas se veci deji jinak, nez je verejnosti sdelovano.

BTW, okud se Patriot nerefil, tak problem neni v Izraelske elektronice, ale v te Americke.

jpu

« Odpověď #245 kdy: 16. 01. 2017, 11:26:24 »
Jardo, zaspal si dobu? Stalingrad uz neexistuje. Tebe museli asi velmi ublizit. Kto by mi platil? Zial, este som nedostal ziadnu ponuku na pisanie prispevkov, za ktore by mi platili. Ale ty mas asi s tym bohate skusenosti, ked niecim takym argumentujes. Poznas konkretnych ludi, ktori su plateni za pisanie prispevkov? Alebo vykrikujes do tmy? :D

https://www.youtube.com/watch?v=lMJi0JIVZas

tm

« Odpověď #246 kdy: 16. 01. 2017, 11:55:38 »
Deti, deti. Že vás to ešte baví tých dvoch(jedného?) trolov kŕmiť. Zasmradili to tu už dosť, nemyslíte?

jpu

« Odpověď #247 kdy: 16. 01. 2017, 12:03:08 »
ved to je bezne, ze na roote sa zaserie diskusia, takze nic nove ;)

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #248 kdy: 16. 01. 2017, 12:11:08 »
Jardo, zaspal si dobu? Stalingrad uz neexistuje.

Tak zrovna kvuli tobe pujdu nekam hledat, na co to zase prejmenovali. To se u zeme, kde prejmenuji pulku mest vzdy, kdyz pojde nejaky potentat, opravdu vyplati.

jpu

« Odpověď #249 kdy: 16. 01. 2017, 12:38:15 »
ale ked si tu "argumentoval" s linkami od wiki, tak to uz si si tu namahu dal, ale ze Stalingrad uz nie je, tak to patri do vseobecneho rozhladu

stepan

« Odpověď #250 kdy: 16. 01. 2017, 13:31:59 »
Hosi prestante krmit toho Jardu, asi ma v hlave zacerneno anebo zaspal dobu. Ten clovek tu spise urazi, nez diskutuje, a ohani se takovyma trapnyma recma, az se z toho za bricho popadam.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #251 kdy: 16. 01. 2017, 15:55:47 »
ale ked si tu "argumentoval" s linkami od wiki, tak to uz si si tu namahu dal, ale ze Stalingrad uz nie je, tak to patri do vseobecneho rozhladu

Netusis, jak je mi jedno, jake jmeno momentalne nese Stalingrad. Stejne, jako je mi jedno, jak se ted jmenuje Andropov. Urcite tam nikdy nepojedu.

jpu

« Odpověď #252 kdy: 16. 01. 2017, 17:03:18 »
A kam by si rad siel?

w

« Odpověď #253 kdy: 16. 01. 2017, 17:47:36 »

Netusis, jak je mi jedno, jake jmeno momentalne nese Stalingrad. Stejne, jako je mi jedno, jak se ted jmenuje Andropov. Urcite tam nikdy nepojedu.
vy se ještě budete divit, kam pojedete, až nás osvobodí

« Odpověď #254 kdy: 16. 01. 2017, 17:55:20 »

vy se ještě budete divit, kam pojedete, až nás osvobodí

Pro velmi zvlastni hodnotu "osvobodi".

Na veselejsi notu - vzhledem k soucasnemu stavu jsou radi, ze mohou prudit blizke zahranici. Propaganda a hackovani dosahne daleko, ale tank je tank.