Tak jsem taky zkusil ten linuks

Jolanda

Tak jsem taky zkusil ten linuks
« kdy: 05. 01. 2017, 22:45:51 »
CD Lucie Bile neprohral.

Mysleriozni Z.

Re:Tak jsem taky zkusil ten linuks
« Odpověď #1 kdy: 05. 01. 2017, 23:02:24 »
Tak si máš umět překompilovat kernel nýmande jeden.

JR

« Odpověď #2 kdy: 05. 01. 2017, 23:22:53 »
CD Lucie Bile neprohral.
A divis sa mu? :)

YF

« Odpověď #3 kdy: 05. 01. 2017, 23:25:26 »
CD Lucie Bile neprohral.

na LB neni GNU stavenej ani pripravenej. Na to abys prehral CD od Lucie Bile potrebujes specialni software kteremu se rika rootkit - problem je ze od chvile kdy si jednou to CD prehrajes tak uz nikdy neprestane hrat - ani kdyz pocitac vypnes nebo ho spalis ...

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 05. 01. 2017, 23:52:34 »
Do kernelu byla implementovana specialni ochrana uzivatelu, ktera zaruci, ze CD Lucie Bile nepujde prehrat.

klw

« Odpověď #5 kdy: 05. 01. 2017, 23:58:29 »
Já už taky párkrát zkusil ty linuksy, a zkrátka... no widle to nebyly, tak jsem to vždy zase smazal.

Lama

« Odpověď #6 kdy: 06. 01. 2017, 02:49:39 »
Huhlan spamuje? Asi je vytočenej, že musel přejít na droida.

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 06. 01. 2017, 07:37:18 »
Já sem ty linuksy taky jednou zkusil a od té doby na nich funguju. Chtěl jsem sice zpátky dokonalá milovaná wokýnka, ale vždy jsem se zasekl na tom, že s jijich licenčníma podmínkama prostě z principu souhlasit nemohu a instalace mě nepustila dál :( Nevíte, co s tím? Nemá někdo instalačku s nějakýma lepšíma podmínkama? :(

« Odpověď #8 kdy: 06. 01. 2017, 09:06:06 »
Já už taky párkrát zkusil ty linuksy, a zkrátka... no widle to nebyly, tak jsem to vždy zase smazal.

Chvála pánu Bohu že to nie sú wydle. Práve preto ho používam vyše 10 rokov. Radšej ako Linux mám už iba FreeBSD.

Youda

« Odpověď #9 kdy: 06. 01. 2017, 10:27:47 »
Musis nainstalovat brainfuck-extensions daemon. Pak pujde prehrat Lucka B a dokonce i Country & Western.
A pokud v brainfuck-extensions povolis konfiguracni opsnu "ExtremeForce: true", pak pojede i cesky hiphop.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 06. 01. 2017, 10:30:56 »
Nemá někdo instalačku s nějakýma lepšíma podmínkama? :(

Tak to urcite ne, podminky se od doby tvych pokusu obecne zhorsily. Napriklad musis odsouhlasit, ze te MS bude smirovat (na tvoji vlastni zadost), ze tvoje data patri MS a ten je smi pouzit dle vlastniho uvazeni..... A kdyz u tebe vecer zazvoni soudruzi z BSA, jsi povinen je pozvat na veceri a predlozit doklady od veskereho MS softu.

Ale na druhou stranu ty uzasne nove ficury! Dlazdicky, vynucene restarty, Metro, nejake zajimave prekvapko po kazdem druhem updatu.... To proste stoji za to.

j

« Odpověď #11 kdy: 06. 01. 2017, 11:01:15 »
...Nemá někdo instalačku s nějakýma lepšíma podmínkama? :(
A jaky si prejes ? GPL? Nebo L-GPL? Nebo public domain? ... Nevim teda jak u desitek, ale u predchudcu sis tam moh napsat cos chtel a klidne si to v lodenici nechat vyrazit ;D.

David1234

« Odpověď #12 kdy: 06. 01. 2017, 11:30:02 »
Já sem ty linuksy taky jednou zkusil a od té doby na nich funguju. Chtěl jsem sice zpátky dokonalá milovaná wokýnka, ale vždy jsem se zasekl na tom, že s jijich licenčníma podmínkama prostě z principu souhlasit nemohu a instalace mě nepustila dál :( Nevíte, co s tím? Nemá někdo instalačku s nějakýma lepšíma podmínkama? :(

Zkus ReactOS :)

roman

« Odpověď #13 kdy: 06. 01. 2017, 11:50:01 »
Kto cita podmienky? Nikdy som necital pri ziadnom softe

David1234

« Odpověď #14 kdy: 06. 01. 2017, 12:05:28 »
Kto cita podmienky? Nikdy som necital pri ziadnom softe

Dopadneš takhle :)
https://www.youtube.com/watch?v=6Yn8S7kOEJc