Takže znova.
Děkuju Javamanovi za podporu.
Tuxik se snaží poradit a já mu za to děkuju.
Data nejsou jen na raspberry. Člověk si může připlatit za replikacia a každodenní zálohu databáze.
A nevím, kde je rozdíl oproti Kellnerovo tabletu. Taky jim na serverech může rupnout v kouli a zákazníci nemají pak nic z jejich dat. Myslím, že se mě snažíš jen hejtovat. Buď trochu konstruktivnější Lol Phirae.
stan:
Jak se pak dostaneš do ukradeného raspberry?
Pokud vezmeš sd kartu a chrootneš jí, tak jí server neautorizuje a neunlockne db partition, protože tam nebudou všechna data z rpi, která k autoirzaci potřebuješ jako seriová čísla hardwaru a tak.
Šifrování je tam samozřejmě z obou důvodů. Mám kamaráda, co právě dělal pro storyous a říkal, že lidé pak licence ochcávali i po vypršení, proto tam ten lock taky je.
Nobody: Ano, přiznávám, že s pokladnami nejsem ostřílený matador a přiznávám, že se provozu bojím. Proto ale taky testuji v pěti hospodách ostrý provoz měsíc před tím, než to vydám.
A pokladny jsem ani dělat nechtěl, ale Babi.sh nařídil, že musí být eet, tkaže náš systém nemá šanci uspět, když každý bude mít pokladnu. Náš systém byl dělaný hlavně pro uzávěrku a automatizaci skladu...
A ano jsem mladý a skoro bez zkušeností, co se snaží prorazit mezi firmama s miliardovýma investicema a chápu, že to vypadá nedůvěryhodně, ale náš tým na tom pracuje každý den vesměs 16 hodin, takže jakékoliv urážky nevnímám, protože narozdíl od člověka, co mě uráží, vím, že se snažím aspoň něco dělat.