Práce a život Praha vs Brno

el potato rusico

Re:Práce a život Praha vs Brno
« Odpověď #165 kdy: 10. 12. 2016, 22:33:29 »
Neumi fungovat bez nepritele, tak za nepritele oznacuje kdekoho a sikuje stada tupych volicu.
Toho jsem si nevsiml,  ale tuto techniku naopak vidim u jeho opozice. Delat z ruska demona a nepritele me osobne pripadne jako fantasmagorie. A dal uz se vyjadrovat nebudu... Toto je pocitacove forum.

this is how we do it,
surprise bitches!

25. 6. 2016 16:17 https://www.root.cz/clanky/komiks-zauzleny/nazory/880246/
Kdyz si dukladne projdete US cisla, tak uvidite, ze establishmentu je loajalni jen neco malo mezi petinou a ctvrtinou americke armady.

8. listopadu 2016 http://zpravy.idnes.cz/usa-vzpoura-volicu-trump-0yg-/zahranicni.aspx?c=A161108_091228_zahranicni_san
Sedm z deseti Američanů řeklo v sondáži pro televizní stanici CNN, že jsou rozhněvaní na systém. K přesně témuž číslu se dobral také Wall Street Journal. Agentura Pew pak zjistila, že vládě věří jen každý pátý člověk. Pětaosmdesát procent lidí je nespokojeno s činností Kongresu a třem čtvrtinám se nelíbí, jak je země vedena. Nedůvěra v americké instituce je takřka historická.

ja tak desne nerad rikam, ja vam to rikam celou dobu

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #166 kdy: 10. 12. 2016, 23:07:05 »
Underclass je standardní technický - i když já bych ho nepoužil ...

Porad jiny, ja zadny jiny neznam.

mmm

« Odpověď #167 kdy: 11. 12. 2016, 17:24:07 »
Underclass je standardní technický - i když já bych ho nepoužil a chápu že může někomu znít pohrdlivě. "Pražská kavárna" a "řvoucí dav" jsou od počátku myšleny jenom jako urážky - i když k té "kavárně" se lidé, nejprve ironicky, posléze začali sami hlásit.

Politik vždy jedná také, a nedílně, symbolicky. Tje to součást jeho/její společenské role. V tom Zeman buď opakovaně selhává, a nebo vědomě jedná destruktivně. Studnu je snadné otrávit, ale velmi obtížné vyčistit. On ji soustavně a nenáhodně otravuje.

Co je špatného na nazývání řvoucího davu řvoucím davem? Karel Schwarzenberg nazval pokojně demonstrující odboráře lůzou. Byl by podle vás prezidentem, který nerozděluje společnost?

mmm

« Odpověď #168 kdy: 11. 12. 2016, 17:29:14 »
Nepovedenému vtipu se nesměje nikdo, ale jen blbci si mohou myslet, že to bylo myšleno vážně.

Zapominate na skutecnost, ze se vzdy najde stado blbcu, kteri to vezmou zcela vazne. Proto politik musi vazit kazde slovo, aby si jeho vyroky blbci nevykladali, jak nebylo zamysleno.

Zatím se k násilí uchylují jen Zemanovi odpůrci.

pastika

« Odpověď #169 kdy: 11. 12. 2016, 17:55:27 »
Tak v Praze jsem pusobil v ramci sluzebnich cest ale v Brne ziju cely zivot. Jako NIC-MOC. Pracuji v seniorske pozici s 15 lety praxe+VS. Beru 46tis hr., ovsem az pote co jsem u jednoho kritickeho a naprosto uhozeneho projektu predlozil vypoved. Je to dost velke mesto na to abyste meli do prace MHD hodinu daleko. Okoli blizke nic moc, snad krome Moravskeho krasu, ale pokud nebudete bydlet nekde v Lisni nebo na Lesne, stejne se vam nebude chtit se tam trmacet. Bydleni drahe v pomeru k platum *jak prase* za garsonku ve ctvrti pro stredni tridu date 2.5M. Co se tyka prace, je tam par korporatu (RH, FEI, HONEYWELL ?.. ty az tak neznam) a pak mensi ceske firmy v lepsim pripade mensi pobocky firem z Prahy. K nejakemu super projektu se v nich asi moc nedostanete, pojedete spis v nejakych frameworcich, predelavkach starych veci typu vizualizace rizeni cisticky odpadnich vod v pascalu a celkove podinvestovanych projektech. Prazskou mentalitu az tak neznam, ale moznost najit lepsi praci bude asi spis tam, je to dve hodiny na Sumavu a ceny bytu uz pomalu stejne.

« Odpověď #170 kdy: 11. 12. 2016, 18:08:49 »
No ja čumím... Brno vs. Praha, čakal som nejaký flame, ale na prvej stránke celkom kľud. Prepnem na predposlednú a poslednú stranu a tam strašia Rusi, Schwarzenberg, americká armáda, CNN, Poľsko, Zeman, Thatcher... Wtf? Som ešte na roote vo vlákne "Práce a život Praha vs Brno"?

javaman ()

« Odpověď #171 kdy: 11. 12. 2016, 18:13:09 »
Pracuji v seniorske pozici s 15 lety praxe+VS. Beru 46tis hr., ovsem az pote co jsem u jednoho kritickeho a naprosto uhozeneho projektu predlozil vypoved.

A není to administrace? Protože za vývoj si to nedovedu představit.

pastika

« Odpověď #172 kdy: 11. 12. 2016, 18:25:22 »
Pracuji v seniorske pozici s 15 lety praxe+VS. Beru 46tis hr., ovsem az pote co jsem u jednoho kritickeho a naprosto uhozeneho projektu predlozil vypoved.

A není to administrace? Protože za vývoj si to nedovedu představit.

Vyvoj a servis starsiho sw ca 50/50 + obcas vedeni 2 - 3 lidi v rozsahlejsim projektu. Ryze ceska firma. Ale mozna v RH to bude jine :).

javaman ()

« Odpověď #173 kdy: 11. 12. 2016, 18:26:47 »
Tak to je drsné, kámo. V RH je to podobné. Jako víc asi jo, ale prostě lopaťárna největší. Žijou jen z toho, že mají jméno, ale jinak je to levná fabrika pro zahraničí.

mmm

« Odpověď #174 kdy: 11. 12. 2016, 18:36:25 »
No ja čumím... Brno vs. Praha, čakal som nejaký flame, ale na prvej stránke celkom kľud. Prepnem na predposlednú a poslednú stranu a tam strašia Rusi, Schwarzenberg, americká armáda, CNN, Poľsko, Zeman, Thatcher... Wtf? Som ešte na roote vo vlákne "Práce a život Praha vs Brno"?

Takto zde končí všechny diskuze. Soros si podchytil i tento web. Má zde několik svých lidí. Vyvracet jejich lži je marný boj.

pastika

« Odpověď #175 kdy: 11. 12. 2016, 18:38:47 »
Typicky asi takto : v Praze v centrale budete psat popr. testovat DSP framework pro rizeni el.motoru, v Brne budete ten framework parametrovat a jezdit po zakaznicich resit "proc se to skube" ( kdo uhadne tu firmu :) ? ) A to je ten rozdil Praha Brno.

Jose D

• 912
    • Zobrazit profil
« Odpověď #176 kdy: 11. 12. 2016, 18:53:25 »
Pořád čekám na to srovnání směrem na Norimberk, Mnichov nebo Drážďany. ;)
Nacházím se zhruba tím směrem, a tak nějak mám dojem, že Drážďany jsou pro místňáky něco jako Brno pro Pražáky..  :D

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #177 kdy: 11. 12. 2016, 19:15:47 »
Takto zde končí všechny diskuze. Soros si podchytil i tento web. Má zde několik svých lidí. Vyvracet jejich lži je marný boj.

Pravil clovek, ktery sam do diskuse prilil olej poznamkami o jakesi vinohradske kavarne https://forum.root.cz/index.php?topic=14388.msg190225#msg190225 a dale pak popichoval v dalsich prispevcich. Za zde "popularni" lihovar se tu bijete take vy. A kdo ze se to v kdejake diskusi bere za Rusko?

mmm

« Odpověď #178 kdy: 11. 12. 2016, 19:33:07 »

Pravil clovek, ktery sam do diskuse prilil olej poznamkami o jakesi vinohradske kavarne https://forum.root.cz/index.php?topic=14388.msg190225#msg190225 a dale pak popichoval v dalsich prispevcich. Za zde "popularni" lihovar se tu bijete take vy. A kdo ze se to v kdejake diskusi bere za Rusko?

Vinohradská kavárna a hradní lihovar ještě stále souvisely s tématem Praha vs Brno. Zvrhlo se to až později.

mmm

« Odpověď #179 kdy: 11. 12. 2016, 19:46:35 »
Jinak, váš příspěvek o vyhlášení války Moravě mi silně připomíná postoje ukrajinských fašistů, proto jsem na něj reagoval a snažil se uklidnit vášně.