K těm MC-2150 - mají vstup jak na 2xcinch, tak 3,5mm jack a jsou k nim oba kabely (jack-jack a jack-2xcinch). Já je kupoval na Alze, ale už je nemají. Má je třeba lan-shop.cz (mají i pobočku v Plzni, to bylo pro mě výhodné, proto ho jmenuju) za něco málo pod 1800,- Další obchody jsem nezjišťoval, mě by se to nevyplatilo kvůli placení dopravy (Alza 1699,-, Lan-shop ~1780). Možná se ještě jinde sženou za nižší cenu.
K reakci Nomena: Já se taky rozhodoval mezi 2.0 a 2.1. Genius se mi obecně líbí, ale docela poslední dobou jdou dolu, hlavně co se logiky týče (ovládání zboku, šíleně zářící modré LED, tlačítko na vypnutí vzadu, ... tohle myslím obecně, ne ke konkrétnímu typu, jsou asi i výjimky). Ale jejich zvuk je dobrý, o tom nepochybuju (slyšel jsem jich víc různých). Nakonec jsem ale sáhnul po bednách se satelity (prostě menší repro u LCD), subwooferem a uvítal jsem i dálkové ovládání (většina 2.1 repro má ovládání vyřešeno úplně strašně).
Jen tak mimochodem, v
testu (formát PDF, doporučuju přečíst) repro 2.0 jsem si taky vyhlédnul favorita, Redstar RS-220 (dostupnost v e-shopech nevím), ale nakonec jsem vzal ty Modecomy.