hmm , ono ale je otazne , ze ked si zozenies nieco podobne ako rpi t.j. nejaky mini arm pocitac s wifi od nejakeho maleho producenta,aku mas podporu , co je na rpi super , ze ma to siroku podporu , co asi pri ineovocie pi az tak dobre nebude. takze mozno usetris 10 $ na HW , ale na svojom case pri rieseni problemov prerobis.
Pozri si Banana pi , ale to je cenovo podobne.
Potom raspberry PI zero + wifi dongle , nieco obdobne na toto
http://www.instructables.com/id/How-to-give-an-internet-access-to-Raspberry-Pi-Zer/, ale podla mna ta to cenovo vyjde podobne. menej sa dostane na PiZero + ESP-12 alebo podobne , ale na druhej strane potrebujes do toho dat svoju robotu/cas.
Takze byt ja tebou , kupim Banana alebo Raspi s wifi a hrajem sa so zrkadlom , ako s tym ,ze budes travit cas nad tym aby si vobec spravil funkcny system. V tych cenovych relaciach tomu financnemu setreniu nerozumiem , a ze ma rpi super vykon . radsej mat v zalohe vykon ako casom bedovat nad tym , ze musim zhanat novy HW , lebo ten stary uz nema taky vykon.
Este mas jednu moznost , skus najst nejaky stary ntb atom ,ten vykonny urcite nie je na tom 1 jadre :-) do 1000 Kc nejaky jazdeny urcite najdes .
A nesposlenda moznost je , teraz ESP vydalo nove ESP32 , co ma byt 2 jadrovy WifiBT cip, ale tam by si musel zpachat , nejako ten HW interface na HDMI , s cim ti ale google urcite pomoze.