SW pro odhad počtu shromážděných lidí

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
Re:SW pro odhad počtu shromážděných lidí
« Odpověď #2250 kdy: 23. 12. 2016, 11:46:54 »
Ivánku, kamaráde, čistej vzduch? Nevím, co hulíš, ale chci to taky :D

Ivan Nový

« Odpověď #2251 kdy: 23. 12. 2016, 12:08:36 »

Jen vám zprostředkovávám fakta, která u nás média nepublikují. Jo já vím, stát je tu od toho, aby se staral o vaše blaho a všichni se v Evropě domluvíme a pomůžeme všem, kdo to potřebují. Tak zrovna tenhle názor mi tedy připadá jako názor vzniklý pod vlivem drog :-)))

Není vám divné, že když v TV ukazují demonstrace z Polska, rozhovor s účastníkem je jednostranný a v komentáři ani není vyjádření druhé strany, abyste nepochyboval o tom co si máte myslet?  Proč naše média straní jedné straně, když nám může být jedno co se tam děje? Proč nemohou říci pravdu?

Dobře, levotě z EU nejde PIS pod nos, ale proč je potřeba, aby v tomto duchu manipulovala lidi naše média?

Podle toho si můžete udělat obrázek, jak vás informují i v jiných případech, třeba těch domácích. A jaký smysl mají demonstrace, jako byla ta na začátku této diskuse.

Ivan Nový

« Odpověď #2252 kdy: 23. 12. 2016, 12:15:37 »
A teď ve zkratce:

1. demonstrují před polským parlamentem bývalí polští stbáci? Ano
2. vydávají naše média tuto demonstraci jako boj za demokracii a svobodu tisku? Ano

Závěr si udělejte sami.

M

« Odpověď #2253 kdy: 23. 12. 2016, 12:25:07 »
Prominte, ale Mongolove zadnou kuluru nemeli nebo mozna jen velice omezenou. Byla to banda brutalnich hrdlorezu, ktera sama nic nevytvorila. Po Mongolech se nezachovaly prakticky zadne pamatky. Nic nepostavili, nevytvorili zadne umeni, ktere by stalo zato. Vse je prevzate a vytvorili to jimi porobene narody.
https://en.wikipedia.org/wiki/Buddhism_in_Mongolia#/media/File:Ulan_Bator.-_Gandan_Monastery_(3).JPG

Ivan Nový

« Odpověď #2254 kdy: 23. 12. 2016, 12:38:47 »
Prominte, ale Mongolove zadnou kuluru nemeli nebo mozna jen velice omezenou. Byla to banda brutalnich hrdlorezu, ktera sama nic nevytvorila. Po Mongolech se nezachovaly prakticky zadne pamatky. Nic nepostavili, nevytvorili zadne umeni, ktere by stalo zato. Vse je prevzate a vytvorili to jimi porobene narody.
https://en.wikipedia.org/wiki/Buddhism_in_Mongolia#/media/File:Ulan_Bator.-_Gandan_Monastery_(3).JPG

Socha ovšem pochází z roku 1913. Takže o žádnou původní mongolskou památku nejde, že. A ruská povaha se utvářela ve 13. století po nájezdu Mongolů - za Čingischána.

Je zajímavé, že Rusové od těch dob, tento dobyvačný vzorec neustále opakují a založili na něm svou státní existenci. Natolik se mongolský prvek dostal do jejich kultury. Od té doby patří na východ, tam kde člověk je jen hnojivo pro půdu.

V Číně byl absorbován a Čína se spíše uzavřela do sebe, nicméně prvek nelidského násilí vůči jednotlivci je i tam, je totiž přirozený. U nás je oslaben jen díky křesťanství.

Antikřesťanská západní hnutí, jako nacismus a komunismus se k němu ale naplno vrací. Stejně tak dnešní levota v podobě bruselských elit.

« Odpověď #2255 kdy: 23. 12. 2016, 12:42:11 »

Jen vám zprostředkovávám fakta, která u nás média nepublikují.

Zkus pouzivat slovo "fakta" v puvodnim, bezne pouzivanem vyznamu.

Unknown

« Odpověď #2256 kdy: 23. 12. 2016, 12:42:20 »
A teď ve zkratce:

Ja jsem na zaberech demonstrantu casto videl lidi tak mlade, ze to zamestnanci/agenti polske komunisticke tajne sluzby proste byt nemohli.

Takze bud jsou zabery podvrzene, nebo jsou mladi zmanipulovani, ze? Moc me zajima kterou z techto dvou pitomin vytahnete ;-)))))

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2257 kdy: 23. 12. 2016, 12:50:15 »
Všichni nám lžou. Vláda, média, Ivánek, lžeme sami sobě a dokonce i pravda je jen převlečená lež. Mám zbraň a nebojím se ji použít, když bude třeba a to na kohokoliv.

Ivan Nový

« Odpověď #2258 kdy: 23. 12. 2016, 12:54:37 »

Jen vám zprostředkovávám fakta, která u nás média nepublikují.

Zkus pouzivat slovo "fakta" v puvodnim, bezne pouzivanem vyznamu.

To jsou fakta, KOD jsou bývalí polští stbáci a levota.

Za PO byl v Polsku polototalitní režim. I jejich dnešní zákonodárství je tím poznamenané, o mnoho věcí záleží na rozhodnutí úředníka, k povolení dané činnosti nestačí jen splnění zákonných povinností. Což je jasný totalitní znak. Umožňuje to, aby plná práva měli jen vybraní občané.

Zde máte autentické záběry z rozhovorů u Kulatého stolu, všimněte si servility opozice vůči představitelům polské vojenské junty. https://www.youtube.com/watch?v=8yBTK0qyOlg&t=1072s

Ivan Nový

« Odpověď #2259 kdy: 23. 12. 2016, 12:56:57 »
Všichni nám lžou. Vláda, média, Ivánek, lžeme sami sobě a dokonce i pravda je jen převlečená lež. Mám zbraň a nebojím se ji použít, když bude třeba a to na kohokoliv.

A to je ten správný přístup. Čtěte ještě Bibli, abyste se rozhodl správně a uměl rozlišit dobro a zlo podle našich kulturních tradic a ne těch východních či jiných.

Já vám ale nelžu :-)))

Unknown

« Odpověď #2260 kdy: 23. 12. 2016, 13:11:01 »
Mám zbraň a nebojím se ji použít, když bude třeba a to na kohokoliv.

Oooooo.... HRDINO!!!!!

Ivan Nový

« Odpověď #2261 kdy: 23. 12. 2016, 13:14:31 »
A tady je to v lepší kvalitě a s komentářem https://www.youtube.com/watch?v=N23abyQj7Rw

Ivan Nový

« Odpověď #2262 kdy: 23. 12. 2016, 13:15:14 »
Mám zbraň a nebojím se ji použít, když bude třeba a to na kohokoliv.

Oooooo.... HRDINO!!!!!

Vy byste se bez boje vzdal?

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2263 kdy: 23. 12. 2016, 13:27:04 »
A to je ten správný přístup. Čtěte ještě Bibli, abyste se rozhodl správně a uměl rozlišit dobro a zlo podle našich kulturních tradic a ne těch východních či jiných.

Já vám ale nelžu :-)))
Četl jsem i Bibli i Korán. V obou případech se jedná o nesmyslné nekonzistentní kraviny, schválně stvořené tak, aby se dal význam vždy přiohnout dle aktuální nálady společnosti. Mnohem víc se cítím obohacen spíš Buddhismem, Taoismem, Džinismem a jejich knihami a texty, nicméně k žádnému náboženství se nehlásím.
Dobro a zlo posuzuji dle vlastních kritérií, do kterých si nenechám kecat a které jsou samozřejmě velkou měrou ovlivněny prostředím a podmínkami, ale přesto jsou některé mé názory spíš radikální a obecně odmítané.
A jinak lžeš. Každý, kdo neprokáže, že mluví pravdu, tak lže. A pravda je jen jinou formou lži, proto se její pravdivost dokázat nedá.

Ivan Nový

« Odpověď #2264 kdy: 23. 12. 2016, 13:34:25 »
A teď ve zkratce:

Ja jsem na zaberech demonstrantu casto videl lidi tak mlade, ze to zamestnanci/agenti polske komunisticke tajne sluzby proste byt nemohli.

Takze bud jsou zabery podvrzene, nebo jsou mladi zmanipulovani, ze? Moc me zajima kterou z techto dvou pitomin vytahnete ;-)))))

Ano, to jsou tak zvané resortní děti, tedy děti z rodin stbáků, kterým je umetána cestička do státních funkcí. Je to taková polská specialita, vyplývající z dohod u Kulatého stolu. U nás něco podobného existuje v ČT, abyste si o tomu udělal představu. Ve všech polských státních institucích se dají vysledovat rodinné klany, které si pozice mezi sebou předávají.

A nyní se bojuje o to, aby tato část společnosti byla zbavena nepřijatelných a neformálně zajišťovaných privilegií. Proto se taky KOD snaží o státní převrat, metodami jako vystřiženými z Německa, kdy nacisté přebírali moc, aby tomu zabránil.

Taky světová média ukazovala demonstraci, která byla na podporu PIS, a vydávala ji za demonstraci na podporu KODu. Prostě taková normální evropská mediální manipulace.

Věřit mi nemusíte, ověřte si to na youtube, zadejte heslo KOD. A uvidíte, kolik tam bude prokodovských příspěvků. Velice málo. A zde máte malou ukázku https://www.youtube.com/watch?v=UB2TDetKk-w