Ivánek se slušně odkopává...
http://zpravy.idnes.cz/rusko-zakaze-linkedin-dalsi-krok-k-omezeni-svobody-boji-se-aktiviste-1jf-/zahranicni.aspx?c=A161112_120239_zahranicni_fka
Vy se snad dobrovolně necháte kolonizovat muslimy? Muslimové taky nemají nic proti kolonizaci Evropy? Jsme snad horší než oni?
Nemáš dojem, že tohle je argument, že ne?
No já nejsem pacifista, jsem heterosexuální bílý muž, takže pro mě to argument je. Myslím si, že zemi po otcích je třeba bránit do hrdel a statků, jak se v naší kultuře po věky sluší.
Jestli něco je argument jaksi nezávisí na tom, kterou máš barvu ksichtu a kam raději strkáš pindíka 
No vzhledem ke mě nepřátelské totalitní levicové ideologii multi-kulti, která ovládla EU, to význam samozřejmě má.
Jen si uvědomte, že jsme měli velké štěstí, že vyhrál Trump, přesto, že nám nepřátelská Saudská Arábie a nám nepřátelské Rusko do kampaně Killary investovalo 2 miliardy dolarů. Ale tím to samozřejmě neskončilo, to byla vyhraná jen jedna bitva, válka samozřejmě trvá.
Vy si neuvědomujete, jaké síly vám jdou po krku, žijete v naivní představě, že si až do penze, budete jen tak chodit do práce, splácet hypotéku a žít si ... Ne v Evropě, pokud nepřátele nezastrašíme svou morálkou a ochotou bránit se. Moc času už na to nezbývá, výhra Trumpa nám získala trochu času, zachránit co se ještě dá.