SW pro odhad počtu shromážděných lidí

Unknown

Re:SW pro odhad počtu shromážděných lidí
« Odpověď #795 kdy: 14. 11. 2016, 09:18:02 »
Viz vaše strašení jadernou válkou. Strašíte mě jakýmsi virtuálním obrazem Donalda Trumpa vytvořeným médii na zakázku jeho konkurenta, no a když jste ho v tomto kontextu použil, tak to znamená, že mu věříte. A to je směšné. Nedokážete rozlišit realitu médií a realitu samu o sobě, to jsou dva různé světy, které nekryjí jen vizuálně. Trump v obou vypadá stejně, ale v každém tom světě je úplně jiný.

Moje straseni? http://www.huffingtonpost.com/entry/scarborough-http://neviditelnypes.lidovky.cz/trump-nukes_us_57a1e47ae4b0693164c347d0
A jaderné zbraně jsou proto, aby se v případě potřeby použily, to je naprosto správné. Jinak by nemělo smysl je vlastnit.

Slysel jste nekdy zkratku MAD ???

Ano jistě, a pět minut před odpálením raket budou spolu oba prezidenti mluvit, každý bude říkat já je použiji a bude záležet na tom, zda druhá strana tomu uvěří, proto je nebezpečné, aby prezidentem na jedné straně byla žena, ta by se snažila domluvit, aby zachovala svou vlídnou tvář, čímž by vzbudila dojem, že rakety neodpálí a protistrana by je odpálila. A času bude tak málo, že vliv poradců bude minimální, bude to jen na prezidentech.

Nashovu rovnováhu využívá i evolucí vyvinutá psychika samců,kteří pokud jde o spor mezi nimi, bojují do první krve a konfliktu se chtějí vyhnout pokud mohou, aniž by ztratili tvář. A to žena naruší. Z psychologického hlediska je tedy velmi nebezpečné, když prezidentem je žena. Viz průšvih a zničení Německa, které způsobila Merkelová, taky díky své slabosti a snaze problémy řešit, když je jasné, že problém řešení nemá a pomůže jen hrubá síla.

Ale samozřejmě, své rakety by taky mohla vypustit Čína, pokud by se ukázalo, že USA vede člověk, který není schopen je použít.

Co jsem cetl, tak zvoleny prezident USA je pred nastupem do uradu psychologicky trenovan na situace typu: Vsem detektorum raket leticich z ruska shodne sviti vsechny cervene kontrolky, je vyhlasem poplach nejvyssiho stupne a v tom zvoni cerveny telefon z moskvy na jeho druhe strane putin nalehave rika ze se jednalo o omyl pri cviceni a ze rakety nemaji hlavice....

mmm

« Odpověď #796 kdy: 14. 11. 2016, 09:27:06 »
Kuponová privatizace nebyl nejhorší způsob a touto formou byla privatizována jen menšina majetku. V jiných formách privatizace nejspíš opravdu měli prsty havlisté, které je dnes zakázáno kritizovat. V tom má nejspíš pan Nový pravdu.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #797 kdy: 14. 11. 2016, 09:51:42 »
Kuponová privatizace nebyl nejhorší způsob a touto formou byla privatizována jen menšina majetku. V jiných formách privatizace nejspíš opravdu měli prsty havlisté, které je dnes zakázáno kritizovat. V tom má nejspíš pan Nový pravdu.

Tak to by mne zajimalo jak. Privatizovalo se za Klause, neco bylo prodano jen tak, neco ve vyberovem rizeni (vime, jak probihala a stale probihaji), neco slo do kuponove privatizace. To, co slo do kuponove privatizace, bylo nasledne vytunelovano za necinneho prihlizeni statu. To, co bylo privatizovano jinak, patrne vetsinou dopadlo stejne. Budto vytunelovano nebo zavreno a zniceno novymi majiteli, kteri fabriku levne koupili pouze s cilem odstranit nezadouci konkurenci.

Tak by mne fakt zajimalo, jak za to muze Havel a jeho boys.

Unknown

« Odpověď #798 kdy: 14. 11. 2016, 10:59:21 »

To by me zajimalo, kdo by Vam mohl mohl zakazat kritizovat "Havlisty" ;-)

mmm

« Odpověď #799 kdy: 14. 11. 2016, 11:20:26 »

Mně ne, ale novinářům.

Unknown

« Odpověď #800 kdy: 14. 11. 2016, 11:36:52 »

Mně ne, ale novinářům.

A jakej by to mel takovej zakaz vyznam? Plivancu na Havla (pripadne "lumpenkavarnu" ci "pravdolasku") je dnes plnej internet, a teto discipline se uspesne venuji i takove retoricke kapacity jako je mluvci presidenta...

mmm

« Odpověď #801 kdy: 14. 11. 2016, 12:13:28 »
A jakej by to mel takovej zakaz vyznam? Plivancu na Havla (pripadne "lumpenkavarnu" ci "pravdolasku") je dnes plnej internet, a teto discipline se uspesne venuji i takove retoricke kapacity jako je mluvci presidenta...

Zabýval se někdo v oficiálních médiích majetkem, který získal v restitucích? Jaký byl jeho názor na kolaboraci s nacisty a na Benošovy dekrety? Nebylo získání toho majetku hlavní motivací jeho boje proti komunistům? Proč v médiích nedostali prostor kritici přejmenování letiště?

http://zvedavec.org/komentare2006/03/1522-tajemne-havlovy-restituce.htm

Unknown

« Odpověď #802 kdy: 14. 11. 2016, 12:30:12 »
Hmmmm.... Pan je zastancem "alternativnich" pohledu z antisemitskeho webu. Tak preju silnej zaludek pri hledani spiny na mrtveho. Ja na ten odkaz nekliknu, pana Stwory je mi uz dlouho spise lito....

mmm

« Odpověď #803 kdy: 14. 11. 2016, 12:34:44 »
Hmmmm.... Pan je zastancem "alternativnich" pohledu z antisemitskeho webu. Tak preju silnej zaludek pri hledani spiny na mrtveho. Ja na ten odkaz nekliknu, pana Stwory je mi uz dlouho spise lito....

Podle vaší logiky bychom nesměli kritizovat ani Hitlera. Je také mrtvý a bojoval proti komunistům.

Unknown

« Odpověď #804 kdy: 14. 11. 2016, 12:38:27 »
Nedokazete rozlisit kritiku od plivancu, miliony mrtvol od milionu korun? Pak je mi Vas take lito....

mmm

« Odpověď #805 kdy: 14. 11. 2016, 12:39:42 »
Pokud vám vadí antisemitismus, tak by vám měla vadit i kolaborace Havlova strýce, který točil pro nacisty propagandistické filmy.

« Odpověď #806 kdy: 14. 11. 2016, 12:46:48 »
Pokud vám vadí antisemitismus, tak by vám měla vadit i kolaborace Havlova strýce, který točil pro nacisty propagandistické filmy.

Jsi si jistej, ze nejakej tvuj prastrejda nepracoval trebas ve Skodovce? ;)

On je sice pro diskusi irelevantni jako ten Havluv, ale proc se nezeptat.

Lama

« Odpověď #807 kdy: 14. 11. 2016, 12:52:12 »

Tak to by mne zajimalo jak. Privatizovalo se za Klause, neco bylo prodano jen tak, neco ve vyberovem rizeni (vime, jak probihala a stale probihaji), neco slo do kuponove privatizace. To, co slo do kuponove privatizace, bylo nasledne vytunelovano za necinneho prihlizeni statu. To, co bylo privatizovano jinak, patrne vetsinou dopadlo stejne. Budto vytunelovano nebo zavreno a zniceno novymi majiteli, kteri fabriku levne koupili pouze s cilem odstranit nezadouci konkurenci.

Tak by mne fakt zajimalo, jak za to muze Havel a jeho boys.

Nepodepisoval zákony, nejmenoval vládu, nebojoval za demokracii a kapitalismus.

mmm

« Odpověď #808 kdy: 14. 11. 2016, 13:07:33 »

Jsi si jistej, ze nejakej tvuj prastrejda nepracoval trebas ve Skodovce? ;)

On je sice pro diskusi irelevantni jako ten Havluv, ale proc se nezeptat.

Ano. Někteří moji předci pracovali v Německu jako nuceně nasazení. Rozhodně ale nechodili chlastat s Goebelsem a Heidrichem. Netočili pro ně propagandistické filmy. V jejich restauraci se nescházeli kolaboranti. I kdyby to dělali, neměl bych tu drzost žádat jejich zabavený majetek.

Lama

« Odpověď #809 kdy: 14. 11. 2016, 13:11:08 »
Až druhý den? To musela být pěkně v šoku. Asi byla pěkně v zadeli, nebo jí museli něco podat, když byla schopná projevu až den po porážce.

WTF?

Muzes najit par prikladu, jak muzi kandidati jednali jinak? (t.j. v noci zatelefonovat a druhy den promluvit verejne?)

Tak já bych jednal hned, třeba o půlnoci, člověk musí být připraven.