Tak jestli chci Windows environment, nekoupim si ani Mac, ani nic s Ubuntu, ale notas s Windows.
Proc tu vubec resime v diskuzi o Mac VS dell s Ubuntu, co tam jak ne/pobezi ze sveta windows.
Taky to nechápu.
JJ prave preto si skusim vo virtualke a uvidim 
To bych silně nedoporučoval. Reálný dopad na produktivitu zjistíš tak po půl roce reálné práce, ne tak, že si párkrát klikneš ve virtuálce a zhodnotíš to jakože to má zvláštně kulatý okna, takže ti to nevyhovuje

Rozhodující pro produktivitu je, jak často se ten systém sere, jak moc intuitivně a rychle můžeš udělat to, co běžně děláš.
som myslel ze mi tu niekto poradi v dileme, ale ako vidim kazdy si bude chvalit to svoje takze objektivny nazor tu asi nepadne pretoze neexistuje 
A jak byste si, Kefalín, tak asi predstavovali objektívny názor? Někomu Mac zjevně vyhovuje, někomu nevyhovuje. Já třeba si nedovolím radit, jenom jsem uvedl na pravou míru zavádějící tvrzení, přesvědčovat nikoho nemám potřebu, proč bych to dělal?
Pokud chceš objektivní kritérium, zaznělo tu už minimálně dvakrát: penetrace Maců mezi vývojáři je - zdá se - o dost vyšší než jejich penetrace v obecné populaci.