Map vs. FlatMap

Kit

Re:Map vs. FlatMap
« Odpověď #30 kdy: 25. 09. 2016, 16:47:24 »
Ne, nehledáme společnou řeč. Odpovídáme na dotaz - hodně lidí +- správně, ty špatně.

Jistě jsi chtěl napsat "nehledám společnou řeč".

« Odpověď #31 kdy: 25. 09. 2016, 16:51:21 »
Máš dojem, že faktická odpověď na vcelku jednoznačnou otázku studenta má být o hledání společné řeči mezi odpověďmi a nesmyslem?

v

« Odpověď #32 kdy: 25. 09. 2016, 16:58:17 »
Všimnul sis, že teď už říkáš něco úplně jiného, než byl ten nesmysl na začátku?

Všiml sis, že hledám společnou řeč?

Flat není funkce, ale přídavné jméno s významem "plochý". FlatMap je doslovně "plochý slovník". Všimni si, že se tazatel ptal na FlatMap, nikoli na flatMap. Ptal se tedy na strukturu, nikoli na funkci, která by se spíš měla jmenovat "flatten", ovšem tento název má již jiná funkce.
jste to vy, Miloši?

ded.kenedy

« Odpověď #33 kdy: 25. 09. 2016, 17:00:30 »
Citace
Všimni si, že se tazatel ptal na FlatMap, nikoli na flatMap.

Vazne?

Otazka znela:

Citace
Trochu tápu ve funkcionálním přístupu, jaký je pls rozdíl mezi map a flatMap?

Kit

« Odpověď #34 kdy: 25. 09. 2016, 17:03:55 »
Citace

Vazne?

Otazka znela:

Citace

Podívej se do nadpisu vlákna.

v

« Odpověď #35 kdy: 25. 09. 2016, 17:10:51 »
Citace

Vazne?

Otazka znela:

Citace

Podívej se do nadpisu vlákna.
otázka není v nadpisu, ale v textu příspěvku a autorem nadpisu bývá často moderátor, nevěřím, že jste si toho ještě nevšiml

Kit

« Odpověď #36 kdy: 25. 09. 2016, 17:16:01 »
otázka není v nadpisu, ale v textu příspěvku a autorem nadpisu bývá často moderátor, nevěřím, že jste si toho ještě nevšiml

Nevšiml jsem si ani, že bys tazateli jakkoli odpověděl na otázku. Zřejmě máš obavu, že tvá odpověď bude také označena jako chybná.

v

« Odpověď #37 kdy: 25. 09. 2016, 17:24:43 »

Nevšiml jsem si ani, že bys tazateli jakkoli odpověděl na otázku. Zřejmě máš obavu, že tvá odpověď bude také označena jako chybná.
myslím, že otázka byla zodpovězěna, zároveň mi přijde vhodné poukázat, že některé odpovědi byly nesmyslné (mohou totiž tazatele zmást), a tedy naznačit autorovi oné nesmyslné odpovědi, že by měl napsat něco jako "pardon, spletl jsem se" aby tazatel jeho odpověď nepovažoval za relevantní je ku prospěchu věci

Kit

« Odpověď #38 kdy: 25. 09. 2016, 17:29:43 »

myslím, že otázka byla zodpovězěna, zároveň mi přijde vhodné poukázat, že některé odpovědi byly nesmyslné (mohou totiž tazatele zmást), a tedy naznačit autorovi oné nesmyslné odpovědi, že by měl napsat něco jako "pardon, spletl jsem se" aby tazatel jeho odpověď nepovažoval za relevantní je ku prospěchu věci

Tak mu to naznač.

« Odpověď #39 kdy: 25. 09. 2016, 17:35:34 »
(facepalm s výkrutem)

Kit

« Odpověď #40 kdy: 25. 09. 2016, 17:41:44 »
(facepalm s výkrutem)

Nemusíš se tady fackovat. Ostatní ti tu službu určitě rádi udělají.

« Odpověď #41 kdy: 25. 09. 2016, 18:39:20 »
Když už tu píšeš chybné odpovědi, tak alespoň nedržkuj.

Kit

« Odpověď #42 kdy: 25. 09. 2016, 18:43:31 »
Když už tu píšeš chybné odpovědi, tak alespoň nedržkuj.

Stejně to nefunguje:
Kód: [Vybrat]
(facepalm s výkrutem)
*** - EVAL: undefined function FACEPALM

« Odpověď #43 kdy: 25. 09. 2016, 20:13:13 »
Nerad tě na to upozorňuji, ale zodpovídáš jenom otázku "umí se Kit chovat jako trolící nevychované hovado?", ne to, na co se tazatel ptal.

Kit

« Odpověď #44 kdy: 25. 09. 2016, 20:25:58 »
Nerad tě na to upozorňuji, ale zodpovídáš jenom otázku "umí se Kit chovat jako trolící nevychované hovado?", ne to, na co se tazatel ptal.

Mezi námi je ten rozdíl, že se tě nepokouším urazit. Tak mě přestaň trolit.