Odchod z práce kvůli kolegům

ms_evangelist

Odchod z práce kvůli kolegům
« kdy: 11. 09. 2016, 13:47:06 »
Chci se zeptat, jestli jste uz odesli z prace kvuli kolegum, protoze se s nima nedalo pracovat, nebo z duvodu ze to byli s prominutim debilove? Ja par takovych v praci mam a dost me to obtezuje.
« Poslední změna: 12. 09. 2016, 08:07:15 od Petr Krčmář »

PK

Re:Odchod z prace kvuli kolegum
« Odpověď #1 kdy: 11. 09. 2016, 13:59:49 »
A cim te obtezuji?

Kit

« Odpověď #2 kdy: 11. 09. 2016, 14:05:18 »
Naopak jsem v každém zaměstnání zůstal co nejdéle - právě kvůli skvělým kolegům.

javaman ((

« Odpověď #3 kdy: 11. 09. 2016, 14:19:32 »
Naopak jsem v každém zaměstnání zůstal co nejdéle - právě kvůli skvělým kolegům.

A nebo proto, že jsi jako oni  8)

javaman ((

« Odpověď #4 kdy: 11. 09. 2016, 14:20:19 »
Chci se zeptat, jestli jste uz odesli z prace kvuli kolegum, protoze se s nima nedalo pracovat, nebo z duvodu ze to byli s prominutim debilove? Ja par takovych v praci mam a dost me to obtezuje.

Samozřejmě. Většinou jsou všude lopaty a budou tě obtěžovat, pokud nejsi průměrná lopata, co je ráda i za 70 tisíc.

« Odpověď #5 kdy: 11. 09. 2016, 14:36:58 »

Samozřejmě. Většinou jsou všude lopaty a budou tě obtěžovat, pokud nejsi průměrná lopata, co je ráda i za 70 tisíc.

Já to věděl, že ty budeš jeden z těch tazatelových 'kolegů'...

javaman ((

« Odpověď #6 kdy: 11. 09. 2016, 14:51:24 »
Já mu právě rozumím. On má kolegy lopaty, stejně jako často i já. To je lepší dělat vše sám, protože to vyjde levněji. Jenže lopaty se do všeho cpou a myslej si, že něco umí. Nejlepší je odejít a nechat lopaty společně "pracovat".

Kit

« Odpověď #7 kdy: 11. 09. 2016, 15:04:36 »
Myslím si, že soužití s několika lopatami na jednom pracovišti bude vždy jednodušší, než s jedním javamanem...

javaman ((

« Odpověď #8 kdy: 11. 09. 2016, 15:13:12 »
Pokud jsi lopata, tak samozřejmě.

Jestli jsi ale špička ve svém oboru a pro nejbližší konkurenci musíš jezdit stovky kilometrů, takže je vše jinak.

Kit

« Odpověď #9 kdy: 11. 09. 2016, 15:18:54 »
Pokud sedíš na samotce, tak nemusíš jezdit nikam.

balki

« Odpověď #10 kdy: 11. 09. 2016, 15:29:37 »
Myslím si, že soužití s několika lopatami na jednom pracovišti bude vždy jednodušší, než s jedním javamanem...

Suhlas, javamani byvaju najkomplikovanejsi, velke ego, male znalosti, bonus je, ked este urazaju vsetkych naokolo. Mal som takych podriadenych, brrr ... Po roku som si ukusol nohu a isiel inam, vyhodit ich nebolo v mojej kompetencii.

xxx

« Odpověď #11 kdy: 11. 09. 2016, 15:41:52 »
Ano. Kolega, ktory opakovane chodil vedeniu prezenovat "moje" nazory na riesenie roznych problemov bez toho, aby som mal moznost sa k tomu vyjadrit. Takze to vacsinou skoncilo tak, ze nez som otvoril usta, uz sa vedelo, ze moje navrhy su  naprd a on dostal schvalene vlastne riesenie. Kedze ma nebavilo byt stale v defenzive a riesit nejake zakusine tahy, poobzeral som sa po prostredi, kde mozem svoju energiu vyuzit konstruktivne. Bohuzial, v tej dobe mu nadriadeni celkom doverovali a doplo im to cca o rok, ked podobne finty zacal skusat o uroven vyssie a zacal chodit "reportovat" aj na nich.

Ivan Nový

« Odpověď #12 kdy: 11. 09. 2016, 15:48:04 »
Tak to je osud, ale váš. Budete s tím muset smířit, jinde to nebude lepší.

javaman ((

« Odpověď #13 kdy: 11. 09. 2016, 15:58:35 »

Proč by to nemělo být lepší? Třeba bys šel do firmy s Kitem, jeho bráchou a balkim. Taková kombinace moc obvyklá nebude a jinde se už můžeš mít jen lépe.

Ivan Nový

« Odpověď #14 kdy: 11. 09. 2016, 16:14:57 »

Proč by to nemělo být lepší? Třeba bys šel do firmy s Kitem, jeho bráchou a balkim. Taková kombinace moc obvyklá nebude a jinde se už můžeš mít jen lépe.
No protože je to většinou problém toho, kdo si stěžuje a ne jeho kolegů, nestačí pak jen vyměnit kolegy, ale je potřebná terapie s nejistým výsledkem.