Zatím jsem nezažil, že by tu byly nějak ve velkém mazány příspěvky cenzorem (Petrem Krčmářem). Když už, tak buď do příspěvku zasáhne, nebo, když se jedná vysloveně o totálně pitomý příspěvek (provokace, spam), tak ho teda i smaže. Sám jsem už měl v několika příspěvcích úpravy od Petra, většinou kvůli sprostým slovům.
Zpřehlednění diskuzí pomocí nějakého uživatelského filtru (kdy uživatelé dají jasně najevo, co je a co není k věci) by nevadilo. Nicméně si nejsem jistý, jak to chcete provést. Když budou moct na + a - klikat i neregistrovaní, může se to zvrhnout kdykoliv špatným směrem (anonymní režim prohlížeče, neukládat cookies, klikat jak o život). Když jen registrovaní, je to k ničemu (není jich tu až tak moc).
Vytvořit pro filtraci jakési moderátory (z ověřených registrovaných lidí) je podle mě taky blbost.
Když to tak vezmu, tak navzdory tomu, že tu často lze najít odpověď až v pátém příspěvku na patnácté straně (po přečtení stovky příspěvků mimo mísu), mi zdejší systém vlastně vyhovuje

Je to tu otevřený (bez registrace), jsou tu lidi, kteří většinou ví, o čem mluví, některé bych i pozval na pivo (jen jedno, kdo ví, jak moc velcí jsou to alkoholici... abych se pak doplatil). Ty neduhy, které SMF (či představa redakce) má, nejsou až takovou překážkou.