proboha scrum master. ach jo. po par prednaskach na skole ohledne agilniho vyvoje jsem pochopil, ze SCRUM master v podstate dela hovno.
scrum master robi veelke hovno. to moze robit aj clovek so zakladnym vzdelanim. nic prinosne pre IT. len teraz je to akoze cool a nato lakaju novych zamestnaancov, ked si do inzeratu uvedu ze ich firma je agilna a castokrat to ma od agilneho vyvoja daleko
Citace: nostradamus 05. 10. 2016, 22:02:29scrum master robi veelke hovno. to moze robit aj clovek so zakladnym vzdelanim. nic prinosne pre IT. len teraz je to akoze cool a nato lakaju novych zamestnaancov, ked si do inzeratu uvedu ze ich firma je agilna a castokrat to ma od agilneho vyvoja dalekojenomze nez se dostanes do tohohle stavu, tak se pekelne nadres...
Citace: Ondra Satai Nekola 05. 10. 2016, 22:11:46Citace: nostradamus 05. 10. 2016, 22:02:29scrum master robi veelke hovno. to moze robit aj clovek so zakladnym vzdelanim. nic prinosne pre IT. len teraz je to akoze cool a nato lakaju novych zamestnaancov, ked si do inzeratu uvedu ze ich firma je agilna a castokrat to ma od agilneho vyvoja dalekojenomze nez se dostanes do tohohle stavu, tak se pekelne nadres...no to urcite. po par prednaskach na VS v predmete agilni vyvoj som pochopil, ze tento clovek SCRUM master robi v podstate velke hovno. Ale ze fakt velke. A to sa nemusi ani nadriet, resp. on sa v tej praci nenadrie. Profesia, ktora je k nicomu a bez ktorej by sa dalo zaobist. Kolko uspesnych firiem existovalo a existuje aj bez SCRUMu? scrum mi pride ako take buzzword.
no to urcite. po par prednaskach na VS v predmete agilni vyvoj som pochopil