Notebook na vysokou

nobody(ten pravej)

Re:Notebook na vysokou
« Odpověď #135 kdy: 06. 08. 2016, 22:44:08 »
[...]
Jediny upgrade kterych bych fakt ocenil a ktery neni realny je FullHD IPS display.

jak jako neni realny ? ;) http://imgur.com/a/O8ntb

« Odpověď #136 kdy: 07. 08. 2016, 00:38:40 »
Mas s tim praxi? Odkazes na konkretni kit pro T420 (bez s) ktery funguje bez vad obrazu?
Děkuji za možnost editace příspěvku.

kojot4

• 217
    • Zobrazit profil
« Odpověď #137 kdy: 07. 08. 2016, 09:07:26 »
Presne tohle je duvod proc svoji T420 tak zboznuju. Je to nezmar. Kovovy panty, viko displeje ktery unese cely notebook, obcas to spadne na zem, vozim ho v obycejnym batohu na kole do prirody

Je pravda, že tohle mi říkal i jeden známý, co svoji t420 tahá vždy autem v brašně a já mu povídám "proboha na co ty zrovna potřebuješ laptop odolný proti pádu". Asi je to divný, ale já jedinej laptop co jsem trošku zničil, tak to byl stařičký plasťák Acer (ten se zničil už jen obyčejným otvíráním a zavíráním víka), jinak prostě mám speciální baťoh na laptop, a s ním můžu házet de fakto jak je libo a laptop to přežije.

Krom toho, třeba mnou zmiňované HP Folio 13 má hořčíkový kryt, taky to není laptop co při prvním otřesu chcípne. Já osobně snad nepochopím ty spousty lidí, co ničí laptopy, mobily atd. Mě se to ještě nepodařilo...

« Odpověď #138 kdy: 07. 08. 2016, 09:13:44 »
Já osobně snad nepochopím ty spousty lidí, co ničí laptopy, mobily atd. Mě se to ještě nepodařilo...
Ja zase nepochopim ty kterym to prezije celou zaruku jak v bavlnce. Ja si to kupuju aby mi to slouzilo, ne abych se o to staral. Po hrichu maji plastove cetky, ktere uz jsou pak stejne neprodejne protoze nikdo nema duvod je kupovat(kdyz ty stejne plastove cetky ale s novym HW koupi za osmicku v tesku). Koupim mobil, pouzivam jak potrebuju, kdyz za dva roky a neco mechanicky odejde tak proste koupim novy. za ty prachy obycejna spotrebka jako treba pneumatiky na auto.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #139 kdy: 07. 08. 2016, 09:45:23 »
@to_je_jedno: Jsou lidi, kteri dokazi veci pouzivat tak, ze je pri tom nezrasuji. Asi to bude mit nejakou souvislost s vrozenou sikovnosti. Takze ten laptop, ktery denne pouzivali po dobu podstatne delsi, nez zaruka, je nanejvyse trochu osoupany. Mozna jsi se minul povolanim a mel radsi delat neco, kde se mlati kladivem, pouziva zbijecka nebo vyhazuji veci do luftu.

« Odpověď #140 kdy: 07. 08. 2016, 20:59:48 »
Holt jsou lidi kteri laptop pouzivaji skutecne jako laptop a ne jen jako prenosny PC

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #141 kdy: 07. 08. 2016, 21:03:20 »
Aha, takze pouzivat laptop jako laptop znamena pouzivat ho jako prase, az je cely rozflakany. Jestli to nebude spis tim, ze nekteri lide maji obe ruce leve.

kojot4

• 217
    • Zobrazit profil
« Odpověď #142 kdy: 07. 08. 2016, 21:18:55 »
taky to nějak nechápu, když někam jedu, tak mám laptop v baťohu, sem tam s tím baťohem praštím nebo mi spadne, ale je to baťoh na laptop se speciální kapsou, takže žádný problém.

TVL

« Odpověď #143 kdy: 07. 08. 2016, 22:04:31 »
Já osobně snad nepochopím ty spousty lidí, co ničí laptopy, mobily atd. Mě se to ještě nepodařilo...

Tak ono úplně stačí, že někdo jde kolem laptopu a chytne nohou za kabel od nabíječky nebo ethernetu a laptop je na zemi.

ehmmm

« Odpověď #144 kdy: 07. 08. 2016, 22:40:16 »
Tak ono úplně stačí, že někdo jde kolem laptopu a chytne nohou za kabel od nabíječky nebo ethernetu a laptop je na zemi.

... jojo, kabel od nabijecky je v pohode, ten se vytrhne, ale ethernet je horsi. Nebo taky nad vama nekdo vrta, muze snezit, vystrikne voda z pojistovaciho ventilu, drkne nekdo do kufru s naradim nebo do skladaciho stolku, na kterym mate notebook... Kancelaraske pouzivani a prenaseni v dobrem batohu tady fakt nikdo neresi.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #145 kdy: 07. 08. 2016, 23:02:06 »
@ehmmm: Zapomnel jsi na pad meteoru, letadla, erupci nejblizsi sopky, zemetreseni, pozar, prevalcovani stadem splasenych krav, zasah proudem gama zareni ze supernovy.... Notebook muze byt znicem tolika ruznymi zpusoby....

« Odpověď #146 kdy: 08. 08. 2016, 05:13:20 »
No je evidentni, že jaryn nemá děti, ale jinak je naprosto dokonalý a bezchybný.

Jinak me laptop vydrží dostatečně dlouho -  protože nakupuju laciný plastový sunty.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #147 kdy: 08. 08. 2016, 10:01:27 »
@to_je_jedno: Rec je o zniceni pouzivanim, ne o destrukci detmi. To je uplne jina kategorie.
https://www.youtube.com/watch?v=DsKvctXmlGI

Cruiserupce

« Odpověď #148 kdy: 09. 08. 2016, 22:23:06 »
Pokud to je i na programovani ....  tak ja osobne bych rekl ze Full HD je zaklad, v praci mam k tomu 27tku s 4k tam uz se da mit dve eclipsi vedle sebe (dobre to uz jde u 2500px)

Pak ram, urcite drive nebo pozdeji nahodis nejakou databazi + server + vyvojove prostredi .. no 16 je dnes rozumne minimum.

Procesor bych doporusil 4 jadro ...  no a disk jedine ssd ... ikdyby jenom 256GB

Grafiku naopak nepotrebujes skoro zadnou...

Doma mi sedi HP EliteBook 8560w co stala v roce 2012 55tis ... a stale je to nabusenejsi masina nez mam v praci a to na me sef nesetri.

lojza

« Odpověď #149 kdy: 10. 08. 2016, 06:43:52 »
slusnou grafiku potrebujes i na ten tvuj 27" 4K aby jel na 60 Hz