Ahoj,
poslední dobou se zamýšlím nad jednou věcí, jsem už nějaký ten rok zaměstnaný v nadnárodní korporaci, jsem spokojený jak platově tak i náplní práce, ale pořád si říkám, že chci změnu.
Celý život jsem „snil“, že nebudu na nikom závislý (potažmo na zaměstnavateli), budu si moct určovat své tempo, svůj styl práce, prostě vím, že jednou se chci živit na volné noze.
Došel jsem k názoru, že již nadešel ten čas, pomalu, ale jistě opustit teplé místo korporace a posunout se někam dále.
Mou představou by bylo, nabízet kompletní outsourcing IT infrastruktury menším a středním firmám.
Samozřejmě, že jsem nad tím přemýšlel a shromažďoval informace delší dobu, takže věci typu:
zástup v případě nemoci / dovolené mám
mám zjištěnou veškerou legislativu (co se týče smluv atd.)
vím přesně, co chci nabízet, mám z teoretické roviny zmáknuto jak pracovat se zákazníkem, v tom problém nemám
Konečně přijdu s otázkou na zdejší zkušenější bardy
Už delší dobu se snažím dokopat k nějakému činu, napadlo mě několik možností, jak realizovat moji vizi. První věc co mě napadla, udělat si webovou prezentaci, kterou promyslím, vyzdvihnu to, co umím a co můžu nabídnout atd … Jedná se především o Windows prostředí, sítě a celkově dokážu pokrýt potřeby menší až střední firmy.
Co mi, ale není vůbec jasné a nenapadá mě, jak oslovit potencionální zákazníky, jakým způsobem na ně zacílit, jak byste postupovali vy?
Pokud někomu tento dotaz / diskuze přijde hloupá, tak prosím ignorujte ji a všem ostatním, kteří chtějí pomoct předem děkuji.