Docela by mě zajímalo, co jiného jinak dělaáte, když (zrovna) neprogramátorujete?
V práci jsem obyčejnej systémáček, kterej rád ví, s čím má tu čest a doma jsem obyčejnej táta. Jinak mě to vždycky táhlo trošku do hloubky problémů, jako malý javameně mě vždy po chvíli začalo víc zajímat, jak se taková hra dělá, než jak se hraje a z toho vznikla záliba v programování, nicméně jsem díky brzkým zkušenostem pochopil, že nechci být programátor na full time, protože jsem nezvládl tupě implementovat nesmysly, který si někdo vymyslí. Jinak jsem měl to veliké štěstí projít si několika málo firmami, ve kterých jsem (obzvlášť v jedné) zdědil i některá velmi kreativní díla svých předchůdců a ty bylo občas potřeba upravit/opravit. Někdy je až zábavné, jak může existovat složitý postup, který se celé roky používá, najednou se k tomu dostane někdo z IT, který musí něco udělat, napíše si na to vlastní program/skript, protože je prostě línej, někdo jej u toho nachytá, rozšíří to dál a za rok najednou nikdo neví, jak se to vlastně dělalo dřív a nikdo si to bez toho prográmku už nedokáže představit. Takto vzniká typický podnikový bastl nějakýho Franty, který tam před lety pracoval a zanechal tam touto formou svoji "stopu"