Jaký programovací jazyk zvolit?

hu

Re:Jaký programovací jazyk zvolit?
« Odpověď #120 kdy: 30. 07. 2016, 01:50:09 »
Až na bod 8. ... p.  Nový vysvětluje... P. Nový nic nevysvětluje, jen recituje naučené básničky. Něco jak Klaus.
No občas to vypadá, že je to trochu mimo, ale podle mě je to celkem příjemné zpestření diskuzí. S čí je to hlavy je mi celkem jedno, ale baví mě to :)
Jen pro upřesnění, nechtěl jsem se pana Nového nějak negativně dotknout jeho uvedením v seznamu, naopak to je jeden z těch lepších bodů a tímto mu za to děkuji :)

+1. Novy je magor, ale spravnym smerem. Jeho prispevky jsou na pomezi libertarianstvi a sci-fi a pro oboje mam slabost, abyste vedeli. Bod 9. rekurzivne naplnen.

« Odpověď #121 kdy: 30. 07. 2016, 10:18:44 »
+1. Novy je magor, ale spravnym smerem. Jeho prispevky jsou na pomezi libertarianstvi a sci-fi a pro oboje mam slabost, abyste vedeli. Bod 9. rekurzivne naplnen.

Ja mam popravde v posledni dobe radeji chytre lidi, co maji opacne nazory, nez magory typu Novotny, kteri maji nazory podobne :/

hu

« Odpověď #122 kdy: 30. 07. 2016, 11:18:39 »

Ja mam popravde v posledni dobe radeji chytre lidi, co maji opacne nazory, nez magory typu Novotny, kteri maji nazory podobne :/

Myslis komunisty?

javaman (ten nejlepší)

« Odpověď #123 kdy: 30. 07. 2016, 13:56:48 »
Jak souvisí inteligence s politickou orientací?

javaman (ten nejlepší)

« Odpověď #125 kdy: 30. 07. 2016, 14:43:09 »
ROFL. Nevím, jestli jsi četl jen titulek, ale ta studie je sračka. Nebo ten článek, nevím.

gl

« Odpověď #126 kdy: 30. 07. 2016, 15:12:44 »
Tohle je oblíbená strategie jak získat voliče, kteří se chtějí zařadit mezi ty "chytřejší". Výsledek studie vyjde pozitivně pro toho, kdo jí zaplatil. Takovéhle průzkumy IMHO do demokracie nepatří.

hu

« Odpověď #127 kdy: 30. 07. 2016, 15:14:43 »
Dost výrazně: http://www.national-geographic.cz/clanky/volici-pravice-jsou-hloupejsi-nez-volici-levice-tvrdi-to-kanadska-studie.html

Jojo, protože konzervativní přece znamená pravice. Třeba v Praze jsou baštami intelektu sídliště, protože se tam nejvíc volí socani.

gl

« Odpověď #128 kdy: 30. 07. 2016, 15:20:38 »
Dost výrazně: http://www.national-geographic.cz/clanky/volici-pravice-jsou-hloupejsi-nez-volici-levice-tvrdi-to-kanadska-studie.html

Jojo, protože konzervativní přece znamená pravice. Třeba v Praze jsou baštami intelektu sídliště, protože se tam nejvíc volí socani.

Škatulkujete stejně jako ta studie, jen z opačné strany.

javaman (ten nejlepší)

« Odpověď #129 kdy: 30. 07. 2016, 15:26:51 »
Tohle je oblíbená strategie jak získat voliče, kteří se chtějí zařadit mezi ty "chytřejší". Výsledek studie vyjde pozitivně pro toho, kdo jí zaplatil. Takovéhle průzkumy IMHO do demokracie nepatří.

Přesně, správná demokracie vše schovává. Studie, že programování se může věnovat jen pár procent populace, je také špatná? Že na to většina lidí nemá, protože jsou to blbci, to nevadí a do správné demokracie nepatří! :D

Radovan.

« Odpověď #130 kdy: 30. 07. 2016, 15:36:20 »
ROFL. Nevím, jestli jsi četl jen titulek, ale ta studie je sračka. Nebo ten článek, nevím.
Je to sračka, protože se neshoduje s tvými předsudky? Právě předsudkům se také věnuje ;-)

javaman (ten nejlepší)

« Odpověď #131 kdy: 30. 07. 2016, 15:46:53 »
OMG. Je to sračka, protože je to sračka. Nic tam není a jen titulek říká, že něco s něčím souvisí, ale není tam vysvětlení a lopaty na to hned skočí. Politické přesvědčení a inteligence nemá jak souviset.

hu

« Odpověď #132 kdy: 30. 07. 2016, 15:55:07 »
Je to sračka, protože se neshoduje s tvými předsudky? Právě předsudkům se také věnuje ;-)
Je to sračka, protože pokládá rovnost mezi pravici a konzervativmus. Jsem podle článku pravičák, pokud: nemám rád arbitrární pravidla stanovená třetí stranou, jsem individualista, preferuji osobní zodpovědnost a pokládám koncepty ekonomické svobody, svobody slova a dobrovolnosti za vysoce důležité?

gl

« Odpověď #133 kdy: 30. 07. 2016, 16:22:37 »
Je to sračka, protože pokládá rovnost mezi pravici a konzervativmus. Jsem podle článku pravičák, pokud: nemám rád arbitrární pravidla stanovená třetí stranou, jsem individualista, preferuji osobní zodpovědnost a pokládám koncepty ekonomické svobody, svobody slova a dobrovolnosti za vysoce důležité?

Celé je to blbost. Například Larry Wall a Yukihiro Matsumoto jsou konzervativní křesťané. Hlupáci to rozhodně nejsou. Politická orientace nesouvisí s inteligencí. Každý máme v životě jiné priority a podle toho volíme.

Radovan.

« Odpověď #134 kdy: 30. 07. 2016, 23:21:56 »
Je to sračka, protože je to sračka.
Tento argument je sračka.