Jak neřešit politiku v práci?

pedro

Re:Jak neřešit politiku v práci?
« Odpověď #15 kdy: 17. 06. 2016, 14:35:19 »
@pedro: Tak pokud vyvijite emulator hospodskych reci (umela blbost), tak se to urcite hodi.

jo to mate pravdu :) jenze my nic takovyho nedelame :D

« Odpověď #16 kdy: 17. 06. 2016, 18:56:23 »
Ked som v praci tak mi ide huba stale, ale vlastne mne ide stale huba stale :D

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 17. 06. 2016, 19:24:33 »
Jeste je tu moznost nechat se zamestnat nekde, kde jsou vsichni hluchonemi. To ma vyhodu v tom, ze nekoukat se na ne je mnohem jednodussi, nez neposlouchat kecaly.

« Odpověď #18 kdy: 17. 06. 2016, 19:31:09 »
U nas zase neustale resi jidlo, tak zkus zmenit misto, treba si polepsis. A fakt se nejedna o zdravou vyzivu.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 17. 06. 2016, 20:07:30 »
A kolik je u vas prumerna vaha? Nebo je to tim, ze tak blbe plati, ze jste porad o hladu? ;-)

pedro

« Odpověď #20 kdy: 19. 06. 2016, 18:07:05 »
Citace
U nas zase neustale resi jidlo, tak zkus zmenit misto, treba si polepsis

menit misto nechci, prace me naopak bavi

Nox

« Odpověď #21 kdy: 19. 06. 2016, 19:10:53 »
JardaP : Kupodivu je to pod 100kg. Spis jsou tu sami nenazranci, co by zvladli jist od rana do vecera.

novak

« Odpověď #22 kdy: 19. 06. 2016, 21:41:20 »
Problém je v režimu ve kterém někdo z různých důvodů musí žít. Samo že na něj kdekdo nadává, to je normální stav. Nenormální je na politiku nenadávat. Vždyť to ani nejde nenadávat když uvážíte "naše" poslance.

Kit

« Odpověď #23 kdy: 19. 06. 2016, 22:23:17 »
Problém je v režimu ve kterém někdo z různých důvodů musí žít. Samo že na něj kdekdo nadává, to je normální stav. Nenormální je na politiku nenadávat. Vždyť to ani nejde nenadávat když uvážíte "naše" poslance.

Když někoho baví sledovat bulvár...

pedro

« Odpověď #24 kdy: 19. 06. 2016, 22:23:44 »
To urcite, ale ne kazdej den. Obcas jo. Ono to take muze votravovat jine kolegy

« Odpověď #25 kdy: 19. 06. 2016, 22:39:57 »
A kolik je u vas prumerna vaha? Nebo je to tim, ze tak blbe plati, ze jste porad o hladu? ;-)
Mnozstvi snedeneho jidla samo o sobe nijak nekoreluje s hmotnosti. Naopak vetsinou se na toto tema bavi lide kteri nevari ani podle Hrusky, ani podle Babice ani podle Míry Hejduka.
Děkuji za možnost editace příspěvku.

Jose D

• 912
    • Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 19. 06. 2016, 22:51:17 »
Resite politiku v praci? Moji kolegove ji resi furt. Kazdej den. Co prijedou, tak zacnou, co Babis, co Sobotka, co Zeman. Ono se to neda uz poslouchat, a ani sluchatka uz nestaci. Jo a to jeste dalsi ctyri kolegove ze Slovenska, kteri dosli pred 4 mesici, resi jen Smer, ted je IN Kalinak.
Mne osobne prijdou takovy reci jako krcmovy. Nic k veci, jen nadavej a nadavej. Taky to mate tak?
kdyz obyc sluchatka nestaci, pomuzou aktivni sluchatka. Vyzkouseno. link: http://bfy.tw/3PTS

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: 19. 06. 2016, 23:20:20 »
Mnozstvi snedeneho jidla samo o sobe nijak nekoreluje s hmotnosti. Naopak vetsinou se na toto tema bavi lide kteri nevari ani podle Hrusky, ani podle Babice ani podle Míry Hejduka.

Nicmene nadmira jidla s hmotnosti casto koreluje. Nadmira je u kazdeho jina, ja kolikrat sezeru jako prase, ale lidozrouti by ze mne radost nemeli. Jini tloustnou skoro z niceho. A zalezi take na tom, cim se clovek zivi, nejen na tom, kolik toho sezere. Kdo jede na ceske kuchyni, ma riziko nadvahy o dost vetsi, nez clovek, ktery se zivi kuchyni treba stylu indickeho, prevazne vegertarianskou.

Lama

« Odpověď #28 kdy: 20. 06. 2016, 07:37:33 »
Pusťte si místo politiky něco veselého.
https://www.youtube.com/watch?v=uftFOhBYNqk
Kdysi to vysílala i nějaká naše TV v přestávkách mezi pořady. Tak jsem rád, že se to objevilo i na Tubku.

Mordor

« Odpověď #29 kdy: 20. 06. 2016, 08:19:35 »
Tiez mam v praci niektorych picnych kolegov, co su stale nespokojni s niecim a kazdy bozi den riesia politiku. Tiez mi to lezie na nervy, preto ta chapem. No jedine tie sluchadla mozu pomoct aspon ako tak utlmit to ich kotkodakanie.