Ashen:
Díky, postřehy jsem četl a jsou velmi zajímavé.
EDIT <<
Pročítal jsem odpovědi a nejenom Ty se divíš, kde že je ten import vlastních karet. Jedná se jenom o chyták, který jsem odkoukal od kamaráda. Umožní tak aspoň částečně vyfiltrovat lidi, kteří třeba hru ani nepustili a zaškrtali co je napadlo.
$EDIT
add binárka & nedůvěryhodný kód:
Chápu Vaše obavy, taky jsem lehce paranoidní :-) Zdrojáky na adrese v dotazníku pravděpodobně zveřejním 23.12. (deadline odevzdání). Nestojím o to, aby někdo, kdo má stejné zadání projektu jako my, zkopíroval naše řešení nebo jeho část a my pak kvůli tomu nedostali zápočet a ještě šli před disciplinárku.
Ondra Satai Nekola:
Ano, toho všeho jsem si vědom. Dokonce to bylo řečeno na přednáškách daného předmětu, že v praxi je to třeba dělat jinak, nejlépe pozorováním uživatelů. Ale protože se jedná o projekt do školy a ne komerční dílo a na podobné testování bohužel už nemáme čas, domnívám se, že takto orientačně to pro vyhodnocení zpětné vazby uživatelů bude stačit. Vím, že na root chodí hlavně lidé, kteří se prací v IT živí nebo aspoň programují pro zábavu, apod. Proto je tam taky otázka, jak moc daný člověk práci s PC ovládá. Výsledky pak můžeme vhodně vyfiltrovat a udělat třeba dvoje statistiky: názory uživatelů a názory IT expertů (root není jediný kanál, kde jsme dotazník zveřejnili).