PEF MENDELU - manažersko-ekonomický obor

Helča

PEF MENDELU - manažersko-ekonomický obor
« kdy: 04. 06. 2016, 12:34:44 »
Zdravím, snažím se sehnat informace o oboru manažersko-ekonomickém na PEF MENDELU, jelikož nikde nemůžu najít nějaké studenty či absolventy. Zajímalo by mě, zda je tento obor náročný, popřípadě nějaké zkušenosti. Jelikož pořád váhám o tom, zda tam jít studovat. Díky.

Yarda

Re:PEF MENDELU - manažersko-ekonomický obor
« Odpověď #1 kdy: 04. 06. 2016, 13:12:59 »
Ty víš určitě, že po škole z tebe bude manažer a že využiješ znalosti co do tebe na škole nalejou?

Petr M

• 105
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 04. 06. 2016, 14:11:33 »
Jak uvidím kamarádku, která na MZLU vystudovala, tak se zeptám. Ale asi to bude chvilku trvat, v tom městě, kde jako asistentka prodeje buduje kariéru za pultem s občerstvením, nebývám moc často...  :-\

manažer

« Odpověď #3 kdy: 04. 06. 2016, 14:16:01 »
Absolventi jsou v mekdonaldech a podobně, takže je jasné, že se tím moc chlubit nebudou :D Jinak obor náročný být nemůže, když je určený pro hloupé lidi. Klidně to ale zkus.

txt

« Odpověď #4 kdy: 04. 06. 2016, 17:18:58 »

lkafjKLDFJSLKFJ

« Odpověď #5 kdy: 05. 06. 2016, 14:54:25 »
ja tam studuju. prej se

davkol

« Odpověď #6 kdy: 05. 06. 2016, 20:04:17 »
Uplatneni:
https://www.google.cz/search?q=Mana%C5%BEersko-ekonomick%C3%BD&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=W_BSV4uNAsyAU7K0mrgC#safe=off&q=Mana%C5%BEersko-ekonomick%C3%BD+inurl:linkedin
Když vidím uplatnění typu asistentka v PR oddělení, nevím, jestli mám být velice rád, že se mě to bezprostředně netýká, nebo být velice nerad, že něco takového vůbec existuje. Protože manažer podlahových krytin aspoň menežuje ty podlahy…

lkafjKLDFJSLKFJ

« Odpověď #7 kdy: 06. 06. 2016, 07:08:16 »
Zdravím, snažím se sehnat informace o oboru manažersko-ekonomickém na PEF MENDELU, jelikož nikde nemůžu najít nějaké studenty či absolventy. Zajímalo by mě, zda je tento obor náročný, popřípadě nějaké zkušenosti. Jelikož pořád váhám o tom, zda tam jít studovat. Díky.

ja tam studuju ARI, takze ekonomiku neznam. ale je tam asi pry dobra... co se IT tyce tak ne ne ne ne nebrat. totalni nic te tam nenauci. je to k nicemu. byl jsem na zkusenou v spolecnosti RedHat kde meli interni wiki. tam bylo spousta veci a mezi nimi i vysoke skoly co produkuji potencialni zamestnance. bylo tam vut, muni - super absolveni, vsechno jak ma byt. pak tam bylo ze v Brne existuje IT na Pef Mendelu. ale tam rozhodne nebrat :D

co se ale treba PC siti tak tam je borec Martin Pokorny a to je velka kapacita. clovek co tam jde a chce delat site se tam nauci. jinak ja jsem tam kvuli ziskani titulu.