...
To nevim, ale v mem pripade se mi rozbije uplne vsechno, obvykle do 2 tydnu po zaruce. Vyjimku drzi Samsung, ale tam zase neuznavaji zaruku a chovaji se jako Jobs - vsechno je vase chyba. Tim myslim pnuti GG na modelu Galaxy S3, praskani ramu SGS3 (zadokumentovano) a i kdyz behem vybaleni z krabice vytahnou doposud nepouzity, ale s identickym pavoukem GG, tak ti to stejne spadlo a poslou te do haje. To same s Samsung 840 Pro 256GB ... zapsal jsem moc (2dny), neuznava se a XMas 2015, kdy mi chtela manzelka udelat radost, tak pilne hledala az nasla a koupila Samsung 950 Pro 512GB. Nebudu Te napinat, od instalace vydrzel 15minut v Premiere Pro, pote uz jen lehce smrdel. Raklamaci vyrizovala manzelka. Vysledek byl stejny. Neuznano a zrejme disk nebyl urceny pro strih domaciho 1080p videa v Premiere Pro, nebo nepovazuji 6x 140mm Noctua FLX + 3x 120mm Noctua FLX (jen pro hdd/ssd) za adekvatni. Minuly tyden e mi porouchalo auto (zaruka Feb 2016), pravidelne servisovane a neco prasklo uvnitr motoru. Paradoxni je, ze bylo na vystupni prohlidce a zacatkem April na jarni prohlidce. Oprava 10 - 13 tisic, nova Corolla stoji necelych 16 tisic, na vetsi jezdeni v plne polni XC90. Autum nerozumim vubec, vsechno resim pre servis dealera a stejne. Rano jsem nastartoval u nas v Levis, prda jako z dela a kaluz oleje pod autem. Co na to mam rict? Asi mas vetsi stesti.