Levný router pro gigabitovou LAN

Re:Levný router pro gigabitovou LAN
« Odpověď #15 kdy: 24. 05. 2016, 09:44:25 »
bol by som rad keby ste mi poradili nejaky router ktory je vykonny ale nie moc drahy, dikicko

SB

« Odpověď #16 kdy: 24. 05. 2016, 11:49:53 »
Když už tu probíhá ten souboj výrobců, jen bych upozornil, že routery se dělí na 3 skupiny - ty s aktualizacemi, ty bez aktualizací a ty, do kterých jde aspoň dát Openwrt (když se s tím chce majitel prcat). Takže toto hledisko je také vhodné vzít v úvahu.

fedorac

« Odpověď #18 kdy: 24. 05. 2016, 15:26:12 »
na te strance toho mi nano pisou, ze ma 100mbit ty ethernet porty takze to asi nevyhovi...
Děkuji za možnost editace příspěvku.

mca

• 181
    • Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 24. 05. 2016, 20:34:47 »
...

To nevim, ale v mem pripade se mi rozbije uplne vsechno, obvykle do 2 tydnu po zaruce. Vyjimku drzi Samsung, ale tam zase neuznavaji zaruku a chovaji se jako Jobs - vsechno je vase chyba. Tim myslim pnuti GG na modelu Galaxy S3, praskani ramu SGS3 (zadokumentovano) a i kdyz behem vybaleni z krabice vytahnou doposud nepouzity, ale s identickym pavoukem GG, tak ti to stejne spadlo a poslou te do haje. To same s Samsung 840 Pro 256GB ... zapsal jsem moc (2dny), neuznava se a XMas 2015, kdy mi chtela manzelka udelat radost, tak pilne hledala az nasla a koupila Samsung 950 Pro 512GB. Nebudu Te napinat, od instalace vydrzel 15minut v Premiere Pro, pote uz jen lehce smrdel. Raklamaci vyrizovala manzelka. Vysledek byl stejny. Neuznano a zrejme disk nebyl urceny pro strih domaciho 1080p videa v Premiere Pro, nebo nepovazuji 6x 140mm Noctua FLX + 3x 120mm Noctua FLX (jen pro hdd/ssd) za adekvatni. Minuly tyden e mi porouchalo auto (zaruka Feb 2016), pravidelne servisovane a neco prasklo uvnitr motoru. Paradoxni je, ze bylo na vystupni prohlidce a zacatkem April na jarni prohlidce. Oprava 10 - 13 tisic, nova Corolla stoji necelych 16 tisic, na vetsi jezdeni v plne polni XC90. Autum nerozumim vubec, vsechno resim pre servis dealera a stejne. Rano jsem nastartoval u nas v Levis, prda jako z dela a kaluz oleje pod autem. Co na to mam rict? Asi mas vetsi stesti.
« Poslední změna: 24. 05. 2016, 20:37:58 od mca »

P_V

• 227
    • Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 25. 05. 2016, 01:11:46 »
Co třeba gbit switch a k tomu 100 Mbit router? Levné to dohromady je. Jen ta wifi nepojede zrovna nejrychleji.
« Poslední změna: 25. 05. 2016, 01:13:51 od P_V »

« Odpověď #21 kdy: 25. 05. 2016, 15:49:26 »
...

To nevim, ale v mem pripade se mi rozbije uplne vsechno, obvykle do 2 tydnu po zaruce. Vyjimku drzi Samsung, ale tam zase neuznavaji zaruku a chovaji se jako Jobs - vsechno je vase chyba. Tim myslim pnuti GG na modelu Galaxy S3, praskani ramu SGS3 (zadokumentovano) a i kdyz behem vybaleni z krabice vytahnou doposud nepouzity, ale s identickym pavoukem GG, tak ti to stejne spadlo a poslou te do haje. To same s Samsung 840 Pro 256GB ... zapsal jsem moc (2dny), neuznava se a XMas 2015, kdy mi chtela manzelka udelat radost, tak pilne hledala az nasla a koupila Samsung 950 Pro 512GB. Nebudu Te napinat, od instalace vydrzel 15minut v Premiere Pro, pote uz jen lehce smrdel. Raklamaci vyrizovala manzelka. Vysledek byl stejny. Neuznano a zrejme disk nebyl urceny pro strih domaciho 1080p videa v Premiere Pro, nebo nepovazuji 6x 140mm Noctua FLX + 3x 120mm Noctua FLX (jen pro hdd/ssd) za adekvatni. Minuly tyden e mi porouchalo auto (zaruka Feb 2016), pravidelne servisovane a neco prasklo uvnitr motoru. Paradoxni je, ze bylo na vystupni prohlidce a zacatkem April na jarni prohlidce. Oprava 10 - 13 tisic, nova Corolla stoji necelych 16 tisic, na vetsi jezdeni v plne polni XC90. Autum nerozumim vubec, vsechno resim pre servis dealera a stejne. Rano jsem nastartoval u nas v Levis, prda jako z dela a kaluz oleje pod autem. Co na to mam rict? Asi mas vetsi stesti.
Kdyz chces reklamovat SSD tak mu musis dat prdu tak, aby chcipnul uplne a nemohli se dostat k tem cislum :-) BTW 840PRO spokojene pouzivam od 9/2013. Je pravda, ze nestriham video apod, jen vyvijim weby(a mastim to ruzne ve virtualech) a drive jsem obcas zaparil WoT. Mobily jsou aušusy vsechny vsetne samsungu ktery jsou i v jejich nejvyssi tride plastove cetky.
Děkuji za možnost editace příspěvku.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 25. 05. 2016, 16:46:19 »
Vyjimku drzi Samsung, ale tam zase neuznavaji zaruku a chovaji se jako Jobs - vsechno je vase chyba. .... pnuti GG na modelu Galaxy S3, praskani ramu SGS3 (zadokumentovano) ... doposud nepouzity, ale s identickym pavoukem GG, ......  Samsung 840 Pro 256GB ... zapsal jsem moc (2dny), neuznava se ... Samsung 950 Pro 512GB. Nebudu Te napinat, od instalace vydrzel 15minut v Premiere Pro, ...

Otazka je, proc tedy furt kupujete Samsung. A jste si jisty, ze se jedna o politiku Samsungu a ne kurvy prodejce, co si usnadnuje zivot?

Jinak treba https://www.google.be/search?q=%22samsung+galaxy+s3%22+cracking+case&btnG=Search&safe=off&client=palemoon&rls=org.mozilla%3Aen-US&gbv=1 About 450,000 results. To by melo stacit na to, aby kazdemu bylo jasne, ze tam bude jisty drobny problem.

Jinak jsou veci jako https://www.dtest.cz/clanek-1530/spotrebitelsky-problem-volejte-nasi-poradnu http://www.bezplatnapravniporadna.cz/

voleman

« Odpověď #23 kdy: 26. 05. 2016, 08:09:19 »
...
. Minuly tyden e mi porouchalo auto (zaruka Feb 2016), pravidelne servisovane a neco prasklo uvnitr motoru. Paradoxni je, ze bylo na vystupni prohlidce a zacatkem April na jarni prohlidce. Oprava 10 - 13 tisic, nova Corolla stoji necelych 16 tisic, na vetsi jezdeni v plne polni XC90. Autum nerozumim vubec, vsechno resim pre servis dealera a stejne. Rano jsem nastartoval u nas v Levis, prda jako z dela a kaluz oleje pod autem. Co na to mam rict? Asi mas vetsi stesti.

Omlouvám se za OT, ale tohle mi prostě nedá. ;)

Na jednom jiném fóru je nějaký "poněkud zvláštní" diskutující, který používá termín "virtuálně transparentní ovce". Ve Vašem výše uvedeném případě to sedlo jako pozadí na hrnec...ani netušíte jak ;D ;D ;D